Hoverboard deteriorat de apă: Ce e de facut?

0

Uneori meteorologul da cu bata in balta… la propriu. Nu trebuia sa ploua in acea zi. Ai verificat starea vremii si totul parea in regula. Asa ca ti-ai scos hoverboard-ul si, in timp ce erai pe afara, cerul a trecut de la perfect senin si fara urma de nori la unul intunecat si amenintator intr-un timp extrem de scurt. Acum, din cauza faptului ca a plouat cu galeata si nu ai avut unde sa te adapostesti sau a unei baltoace in care ai intrat fara sa vrei, hoverboard-ul tau este ud fleasca. Ce e de facut in aceasta situatie?

Stim cu totii ca apa si electronica nu au ce sa caute impreuna. Niciodata. Dar, daca se intampla ca socoteala de acasa privind vemea sa nu se potriveasca cu cea de afara, iata cum sa repari un hoverboard deteriorat de apa. Sfaturile sunt numai pentru cei care se pricep la electronica. In caz contrar, ca sa nu faci mai mult rau decat bine, cel mai bine este sa apelezi la un serviciu autorizat de service hoverboard in Bucuresti. Pentru ca ei stiu ce fac.

Opreste hoverboardul
Primul lucru este sa opresti hoverboard-ul tau cat mai curand posibil. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Cu cat placa este mai mare, cu atat mai mare este sansa ca apa sa curga intr-un loc in care nu ar trebui sa ajunga si sa provoace tot felul de probleme. Prin oprirea alimentarii, opresti fluxul de electroni care circula prin intermediul dispozitivelor electronice si impiedici scurgerile se inflitreze si mai mult si sa apara si mai multe defectiuni din cauza apei.

Scoate piesele sensibile din hoverboard

Ia-ti surubelnita de incredere si scoate panourile de acces care acopera partea electronica si vezi pe unde a intrat sau s-a acumulat apa.

Deconecteaza bateria

Prin aceasta miscare, hoverboard-ul ar trebui sa fie oprit cu totul. Si intotdeauna este bine sa deconectezi bateria in caz de apa la hoverboard. Pentru orice eventualitate.

Vechiul truc cu orez

Fiintele omenesti isi scot telefoanele in toalete mai mult decat orice alta specie de pe planeta. Cu totii am facut-o sau o sa o facem la un moment dat. Cand se intampla asa ceva, toata lumea ne spune acelasi lucru: “pune-l in orez”. Un sfat care pare intotdeauna ridicol la prima vedere. Dar care a functionat si inca functioneaza. Pentru ca orezul are tendinta de a absorbi orice urma de umiditate. Acelasi truc se poate aplica si pieselor umede din hoverboard. Daca placa de baza se uda, deconecteaz-o si scoate-o cu grija si pune-o intr-un castron de orez pentru un timp de 12-24 de ore. Acelasi lucru se intampla si pentru restul componenteor. (adica placile senzorilor, giroscoape) si bateria. Daca ai trecut printr-o baltoaca deosebit de urata, continua cu calm si curata cu atentie aceste parti cu alcool prin tamponare usoara si lasa-le sa se usuce complet.

Uscarea sasiului

Odata cu indepartarea componentelor majore, ia un prosop de hartie si strege foarte usor interiorul sasiului hoverboard-ului. Asigura-te ca ai uscat terminalele cablurilor in mod special. Cel mai bine ar fi sa lasi sasiul deschis si gol si sa treaca un timp de cel putin 24 de ore tinandu-l deschis doar pentru a te asigura ca toata apa s-a evaporat si sasiul este perfect uscat.

Momentul adevarului

Dupa ce componentele de hoverboard au fost uscate complet, pune cu mare atentie piesele inapoi in locatiile lor si asigura-le toate conexiunile prin cablu, apoi alimenteaza dispozitivul pentru a vedea daca functioneaza in continuare. Daca ai un pic de noroc, o sa functioneze. Daca nu, du-l la un centru de reparatii de hoverboarduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.