Home / Beauty / Mască de întinerire din două ingrediente! Vezi rezultatele în două săptămâni
Foto: valand.md

Mască de întinerire din două ingrediente! Vezi rezultatele în două săptămâni

Probabil ai auzit deja cât de sănătoși sunt fulgii de ovăz la micul-dejun, dar știai că acest ingredient poate fi folosit și în frumusețe? Fulgii de ovăz absorb uleiurile în exces de pe suprafața pielii, astfel că sunt alegerea perfectă mai ales dacă suferi de acnee sau ai puncte negre. În plus, au proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, deci îți vor calma pielea iritată și uscată. Acționează ca un exfoliant, astfel că nu ai voie să folosești această mască mai mult de două ori pe săptămână.

Cum prepari masca de întinerire din două ingrediente

Pentru această mască, ai nevoie de:

5 linguri de fulgi de ovăz

3 linguri de ulei de măsline

Dacă ți se pare că ai obținut o pastă prea uscată, poți să mai adaugi ulei de măsline. Amestecă bine cele două ingrediente și aplică apoi compoziția pe față, folosind mișcări circulare. Las-o să acționeze 15 minute, iar dacă ai pielea foarte uscată, poți pune peste acest strat un amestec de zeama de lămâie, suc de mere și miere. Mai lasă totul pe față pentru încă 10 minute, apoi spală-te cu apă călduță. La final, aplică un strat de cremă hidratantă, iar dimineață vei vedea că pielea ta va fi mai luminoasă ca niciodată.

Cum acționează masca de întinerire din două ingrediente

Nu te gândi că fulgii de ovăz sunt uscați și îți pot ataca pielea. Conțin proteine și lipide, astfel au proprietăți emoliente și hidratante. Vei avea o piele de bebeluș după fiecare aplicare a acestei măști de întinerire din două ingrediente.

Pentru mai multe informații accesează www.divahair.ro!

About paginadelifestyle

Check Also

Beneficiile uleiului de măsline pentru păr

Uleiul de măsline este bun la toate! Nu doar pentru mâncare, dar și pentru înfrumusețare! ...