Programul LITORALUL PENTRU TOȚI: cât costă un sejur la mare, la tarif redus

0
Foto: PINTEREST

Veste bună pentru românii care așteaptă vacanțele la mare! A început programul „Litoralul pentru toţi”.Cazarea în stațiunile românești este de trei ori mai ieftină faţă de vârful de sezon. Mai exact, preţurile pentru o cameră de hotel încep de la 65 de lei pe noapte. 

Programul „Litoralul pentru toţi” vine și anul acesta cu oferte atractive pentru toți cei care își doresc vacanțe la preț redus. Pachetele pornesc de la 199 de lei de persoană pentru 6 nopţi. La un hotel de două stele din Eforie Nord, preţul este 65 de lei pe cameră pe noapte.

Camere la prețuri extrem de accesibile se găsesc și în stațiunea de lux Mamaia acolo unde, la un hotel de 3 stele, turiștii plătesc pentru o cameră dublă 80 de lei pe noapte. Un sejul de 6 nopţi este de 260 de lei,cam 40 de lei de persoană patul pe zi. La hotelurile de 4 stele, un sejur de 6 nopți în regim all inclusive costă aici 460 de lei pentru 6 nopți.

Litoralul Pentru Toti este un program destinat turistilor care doresc sa-si petreaca sejurul la mare in extrasezon, atunci cand statiunile si plaja sunt mai libere, dar totusi incalzite de soare, si presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopti.

Programul Litoralul pentru Toti se desfasoara in perioada 3 mai – 20 iunie si  1 septembrie – 15 octombrie, iar in cadrul lui se inscriu an de an hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate statiunile de pe litoralul romanesc. În acest sezon sunt înscrise 26 de hoteluri, din Mamaia, Eforie, Neptun, Olimp, Venus, Jupiter şi Saturn. Ofertele lor sunt valabile până pe 20 iunie.