FOTO-VIDEO: S-a deschis primul magazin NYX Professional Makeup din Cluj-Napoca!

0
297

Cel mai așteptat magazin de produse de beauty și-a deschis porțile și în Cluj Napoca! NYX Professional Makeup a fost inaugurat în mod oficial la Iulius Mall în prezența a sute de oameni. Pasionatele au primit cadouri și au putut afla direct de la specialiști care sunt cele mai noi trenduri în acest domeniu. De asemenea, în cadrul acestor evenimente au avut loc și întâlniri cu bloggerii Alina Ceușan, Carmen Grebenișan dar și cu make up artistul Flavia Florea, câștigătoarea NYX Cosmetics Face Awards din 2017. 

VIDEO:

Pasionatele de machiaj au fost prezente în număr mare la Iulius Mall în cele două zile în care magazinul NYX Professional Makeup și-a sărbătorit deschiderea la Cluj Napoca.

Sâmbătă și duminică , primele 300 de cliente au primit cadouri din partea celebrului brand american, iar pe parcursul întregii zile magazinul a fost plin de surprize. Tinerele au stat la coadă încă de dimineață, să fie astfel sigure că vor intra în posesia celor mai îndrăgite produse de machiaj.

NYX Professional Makeup ocupă o suprafață de aproximativ 110 mp, la etajul 1 al Iulius Mall Cluj, în imediata vecinătate a Cinema City, și le propune clienților o gamă completă și personalizată de produse de înfrumusețare de calitate superioară.

Pentru make-up artiști sau pentru cei care pur și simplu sunt pasionați de cosmetice, brandul de peste Ocean propune peste 2.000 de produse profesionale. De la farduri de ochi, baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare, gloss-uri de buze, rujuri lichide şi clasice, mascara, gene false, la pensule şi alte accesorii, articolele NYX Professional Makeup nu lipsesc din trusele de machiaj ale specialiștilor din întreaga lume.

Varietatea foarte mare de culori și nuanţe, dar mai ales calitatea excelentă a produselor, reprezintă cartea de vizită a NYX Professional Makeup și motivele pentru care este un brand apreciat la nivel internațional.

NYX Professional Makeup a fost creat în 1999, chiar în inima oraşului Los Angeles. Brandul  este prezent la nivel internaţional, atât prin magazine specializate de cosmetice, cât şi prin locațiile proprii. În Europa, brandul este disponibil în peste 300 de magazine, inclusiv în reţeaua de parfumerii Douglas, Selfridges şi Boots, unde este cotat ca fiind cel mai bine vândut brand de make-up.

Magazinul din Iulius Mall Cluj este cel de-al cincilea inaugurat în România, după cele din orașele București și Constanța.