Un tânăr din Baia Mare, în finala Next Top Model Canada!

0

Un tanar din Baia Mare a intrat in finala concursului Next Top Model in Canada. La 23 de ani, Eduard Soponar deja se bucura de un real succes pe scena modei internationale. Mai mult, tanarul si-a deschis si propria agentie de modeling. 

Eduard Soponar este din Baia Mare dar locuieste alaturi de parintii lui de mai bine de opt ani in Caligary, Canada. De curand el si-a deschis propria agentie de modeling, Monica Models Management, a carui nume a fost dat dupa cel al mamei lui, ca urmare a respectului pe care i-l poarta atat pentru frumusetea exterioara, cat si pentru cea interioara.

Acum, Eduard se afla in finala competitiei Next Top Models din Canada. Tanarul a fost selectat din peste 1000 de concurenți, sa intre in finala celor 30. Marea finala a concursului va fi in perioada 23-26 mai la Toronto. Aceasta va fi televizata si se vor da 4 probe prin care vor fi trecuți concurenții: defilare pe pasarela de moda in cadrul Toronto Fashion Week, sedinta foto, povestea vietii fiecaruia si ultima proba este surpriza.

Next Top Model va avea doi castigatori: un barbat si o femeie. Acestia vor imparti premiul de 15 milioane de dolari care va consta in realizarea unui intreg portofoliu foto cu unul dintre cei mai buni fotografi canadieni, scolarizarea in cadrul Academiei de Moda – o coperta si un pictorial intr-o revista de moda canadiana – premii in haine si produse de frumusete oferite de sponsorii evenimentului.