dm-drogerie markt a deschis un nou magazin în Satu Mare!

0

Un nou magazin dm-drogerie markt a fost deschis în Satu Mare. Acesta se afla în incinta Shopping City, mall-ul proaspăt deschis în oraș. Pentru a sărbători inaugurarea noului punct dm, drogheria din Satu Mare își așteaptă clienții cu super oferte.

Noul magazin dm din Satu Mare a fost inaugurat astăzi în Shopping City, mallul aflat pe strada Careiului nr.21. Celebrul retailer german a pregătit pentru sătmăreni o mulțime de oferte și reduceri pentru a marca deschiderea.

Primii 500 de clienți care au ajuns în noua locație au primit cadou un glob sau un clopoțel de Crăciun, iar până pe data de 7 Decembrie dm oferă o reducere de 15% la toate produsele cumpărate din magazin. De asemenea, oamenii se pot înscrie la un concurs desfășurat pe Instagram: în cele trei zile ale deschiderii se pot câștuga una din cele trei cutii cu produse marca dm.

Acesta este cel de-al doilea magazin deschis de dm în Satu Mare. Primul shop se află în centrul orașului, pe strada Corneliu Coposu nr.2.

dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei, oferind clienților săi o gamă largă de produse și mărci în aceste segmente.

Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise în Germania în anul 1973, urmând Austria în 1976. Extinderea a continuat cu Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, Slovacia, Serbia, Bosnia, România, Bulgaria, Macedonia și Italia.

dm drogerie markt România a fost înființată în anul 2007, an în care pe 22 noiembrie a și deschis prima filială în orașul de pe Bega, Timișoara, unde se află și sediul central. În același an au urmat magazinele din București, iar acum sunt zeci de magazine în toată țara.