Târgul de Crăciun de la Cluj, în topul celor mai frumoase piețe din Europa!

Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa sunt nominalizate intr-un concurs initiat de o organizatie din Bruxelles. Clujul este singurul oras din Romania care a intrat in top 20.

Targul de Craciun de la Cluj a fost nominalizat intr-un concurs al celor mai frumoase piete europene. Evenimentul s-a facut remarcat datorita decorurilor si constructiilor spectaculoase din centrul orasului.

Pe site-ul European Best Destinations Clujul este descris ca un punct turistic important in aceasta perioada si nu numai. Cat despre targul de Craciun, specialistii au apreciat tematica de sarbatoare in familie si buna organizare.

Tot pe acelasi portal turistii pot gasi informatii despre oras, despre cum pot ajunge acolo si despre distanta pe care trebuie sa o parcurga din marile capitale europene.

Săptămâna muzicală a Târgului de Crăciun

Prima săptămână a Târgului de Crăciun ne-a reunit cu oameni plini de talent, care ne-au încântat sufletele și înveselit serile. Ne-am bucurat de melodii cântate din suflet, ne-am delectat cu bunătăți pregătite cu drag, am țopăit alături de cei mici la spectacolele dedicate lor, am ascultat povești și am sărbătorit Centenarul. ÎMPREUNĂ. ____________________________The first week of the Christmas fair reunited us with talented people, that charmed our souls and filled our evenings with joy. We enjoyed songs sang from the heart, delicacies prepared with care, we danced with the little ones at kids’ shows, we listened to stories and we celebrated the Centenary. TOGETHER. #impreuna #unesteoamenii #reunestefamilionul www.familiondecraciun.ro

Publicată de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca pe Joi, 6 decembrie 2018

Clujul este singura localitate din Romania nominalizata in topul celor 20 de targuri de Craciun organizate in marile orase europene.

Pe lista se afla celebrele piete din Viena, Praga, Bruxelles sau Budapesta, extrem de vizitate de turisti in aceste zile. In ultimii trei ani competitia de anul trecut a fost castigata de orasul Zagreb.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular