Zucchero a făcut senzație sâmbătă seara la Sala Polivalentă! Artistul italian a ridicat publicul în picioare aproape la fiecare melodie

0

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a răsunat pe ritmuri de  pop rock și blues spre entuziasmul persoanelor prezente la concertul artistului italian Zucchero. Aflat pentru prima data  în Cluj-Napoca, italianul ale cărui albume s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare în lumea întreagă a împărtășit spectatorilor frumusețea muzicii printr-o călătorie în întreaga sa carieră artistică.

Puțin peste ora 20:00, Zucchero și-a făcut apariția pe scena Sălii Polivalente, alături de band-ul său format din artiști italieni și americani cu care artistul are colaborări încă de la începutul carierei. Plin de energie, bunădispoziție și cu nelipsita pălărie, Zucchero a ridicat publicul în picioare încă de la prima melodie – Black Cat.

După cum declara într-un interviu, Zucchero „iubește muzica”, iar acest lucru se vede și se simte pe scenă. Zucchero emană optimism, energie și multă bucurie, făcându-te să îi iubești muzica, să cânți și să dansezi alături de el. Cu siguranță, cei prezenți la eveniment au șimțit acest lucru deoarece Zucchero pe lângă calitățile vocale pe care le are, este și un bun „entertainer”.  „Să vă văd dansând!” –  de atât au avut nevoie cei prezenți la spectacol pentru a se ridica în picioare de pe scaune, a cânta și a dansa  alături de artistul italian  pe cunoscuta melodie „Baila Morena”.

zucchero

Melodiile de pe noul album – „Partigiano reggiano”, „Voci” , „Ti voglio sposare”„Ten More Days” dar și binecunoscutele melodii  „Il volo” , „Wonderful Life” sau  „Quantanamera” au încântat miile de persoane prezente la concert. Artistul a dansat și a dialogat cu publicul pe toată durata concertului, îndemnându-și spectatorii să se bucure de muzica lui și strigând de mai multe ori „Cluj”, „Haide Cluj”.

Concertul lui Zucchero de la Sala Polivalentă s-a încheiat aproape de ora 23:00, după aproximativ trei ore de muzică bună și energie pozitivă. Bineînțeles că ultimele trei melodii din concert nu puteau fi altceva decât un bis în aplauzele publicului. Cunoscutul hit „Senza una donna” a fost cel care a încheiat concertul lui Zucchero de la Cluj-Napoca împreună cu miile de  aplauze și fețe zâmbitoare care au „dat viață” Sălii Polivalente.

zucchero-cluj

Artistul italian va susține un concert și azi, începând cu ora 20:00, la Sala Palatului din București. Concertele de la Cluj și București fac parte din turneul de promovare al noului său album „Black Cat”, turneu care a cuprins 40 de concerte în cele mai cunoscute orașe din Europa.

Artistul a adunat  peste un jumătate de million de  participanți la concertele din acest turneu, majoritatea din ele fiind sold-out.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here