Home / Cluj / Ziua 1 Electric Castle: ZEDD a primit un cadou special din partea unui fan!

Ziua 1 Electric Castle: ZEDD a primit un cadou special din partea unui fan!

Prima zi oficială a Electric Castle a strâns sub un cer senin și plin de stele 32.000 de oameni uniți de bucuria de a cânta alături de artiștii lor preferați, dar și de a-și îmbogăți playlistul cu noi descoperiri muzicale.

Mii de oameni au dansat pe beat-urile lui ZEDD. Celebrul dj a avut parte de o surpriză: nu a plecat de la Electric Castle în legendarele cizme de festival, ci într-o pereche de sneakers personalizați de un artist român, Alexandru Graure, care transformă articolele de serie de pe rafturile magazinelor în creații personalizate, considerând că și această parte a unei ținute poate fi un mod de exprimare a personalității și gusturilor individuale.

ZEDD, încântat de cadou, a plecat de la Electric Castle purtând noii săi sneakers despre care poate spune, cu adevărat, că sunt unici!

Electric Castle 2017 înseamnă o suprafață de 220.000 de metri pătrați și sute de artiști care vor urca pe cele 9 scene ale festivalului. Scena principală, cu o deschidere de 80 de metri liniari, va oferi vizibilitate maximă publicului datorită unui ecran LED de 600 de metri pătrați, la rezoluție 8K.

About paginadelifestyle

Check Also

Record de prezență la ELECTRIC CASTLE: 33.000 de oameni au dansat în ploaie în prima zi de festival

Electric Castle 2018 a început cu un record de prezență: 33.000 de oameni reprezintă cel ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.