Zboruri spre Antalya din 2 iunie de pe Aeroportul Internațional Cluj! Românii pot cumpăra bilete pentru cel mai mare festival de muzică desfășurat într-un resort de lux!

0
207

Need Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori din Turcia anunță zboruri charter de pe Aeroportul Internațion Cluj din data de 2 iunie 2018. Un brand puternic în Turcia, Need Tour a intrat pe piața din România cu pachete turistice atractive, la prețuri accesibile, toate fiind deja disponibile în agențiile partenere din țară.

Zborurile de tip charter vor fi operate de către compania Atlas Global în perioada 2 iunie 22 septembrie (ultima cursă). În această perioadă românii se vor putea bucura de vacanțe perfecte în cea mai populară destinație turistică din Turcia: Antalya. Need Tour, prin intermediul agențiilor partenere, a pregătit pachete pentru toate categoriile de turiști, punând accent pe confort și distracție.

“ Ne dorim ca toți românii care ajung în Turcia să se simtă relaxați și în siguranță. Vrem să le oferim vacanțe de vis în cele mai frumoase resorturi din Antalya și încercăm să venim cu noutăți în fiecare sezon. Anul acesta vom pune accentul pe vacanțele în familie, astfel încât părinții și copiii să aibă parte de un tratament special. Majoritatea hotelurilor pe care le recomandăm au angajat animatori care vorbesc limba română, asta înseamnă că micuții se vor putea juca în voie în zonele de distracție, grădinițe sau parcuri și vor putea lua parte la ateliere creative, spectacole sau cinema, atâta timp cât părinții se vor relaxa la plajă sau piscină. Bineînțeles că toate acestea sunt incluse în pachetele turistice achiziționate din agenții.” a declarat Aytac Acikgoz, co-fondator si Director Departament Dezvoltare, Need Tour România.

“Pachetele noastre sunt adaptate pentru nevoile turiștilor. Suntem de părere că siguranța și confortul fiecărui client primează așa că am pregătit pentru acest sezon produse de lux accesibile. Avem în permanență oferte și promoții valabile în toate agențiile partenere Need Tour.

Antalya a rămas destinația preferată a turiștilor din românia, semn că și pentru acest an cererea este extrem de mare. spune Mihaela Crăciun, General Manager Need Tour România.

Compania estimează că, în 2018, peste 12.000 de clienți vor ajunge în Turcia prin patru curse charter, ce vor decola săptămânal din București, Cluj, Oradea și Suceava, și peste 3.000 cu pachete individuale, beneficiind, astfel, de ofertele companiei, specializată în incoming în Antalya, Kusadasi, Bodrum și Marmaris.

Need For Fest 2018

O altă atracție în Antalya este evenimentul Need For Fest 2018, un festival de muzică și divertisment ce se desfășoară în perioada 30 aprilie-7 mai într-un resort de lux din Belek. Zeci de artiști urcă pe scenă seară de seară, timp de o săptămână, în cadrul acestui show. Turiștii îi pot vedea pe Julio Iglesias Jr., David Vendetta, Mohombi, Faydee, Burak Yeter, dar și patru vedete din România: Antonia, Lariss, Vanotek și Andreea D.

Peste 650 de camere au fost puse la dispoziția turiștilor pentru acest eveniment. Doar 100 mai sunt disponibile în resortul de lux în care doritorii se pot relaxa în timpul zilei și se pot distra seară de seară la festivalul care strânge la un loc participanți din mai multe țări.

Despre Need Tour România

Înglobând servicii complete, prompte și de calitate, cu o abordare complexă și o expertiză turistică dovedită, Need Tour România își propune să ducă experiența călătoriei la un alt nivel.  

Compania s-a lansat anul trecut și în țara noastră, în Turcia fiind una dintre cele mai puternice branduri. De-a lungul timpului, Need Tour a transformat călătoriile în experiențe unice, personalizate pentru dorințele fiecărui client, oferind pachete exclusiviste și corporate dar și produse pentru segmentul mid-level, cu ajutorul unei echipe de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în turismul din zona balcanică.

Pentru mai multe informații accesați www.needtour.com sau pagina de Facebook www.facebook.com/NeedTourRomania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here