Z Tour oferă medicamentul antistres și asigură protecție în călătoriile de serviciu și teambuilding-uri!

0
30

Chiar dacă vă aflați într-o călătorie în interes de serviciu sau într-un teambuilding, cu  Z Tour sejurul dumneavoastră va fi întotdeauna medicamentul antistres natural și veți avea asigurată protecția pe tot parcursul călătoriei. Cei de la Z Tour se ocupă de planificarea întâlnirilor, activităților proactive, conferințe și evenimente pentru clienți și pentru asociați în țară și în străinătatea. De asemenea, agenția oferă consiliere pentru clienți în alegerea destinației pentru ca evenimentul / deplasarea să fie la cele mai înalte standarde.

Managementul întâlnirilor

Fie că este în Cluj-Napoca, Bucureşti, Hong Kong, Chicago, Paris sau altă destinaţie, a avea o întâlnire de afaceri de success este un lucru esenţial. Întâlnirile reuşite presupun pregătire prealabilă atentă precum selecționarea locului de desfășurare a acesteia, a personalului implicat, înțelegerea exactă a obiectivelor intâlnirii şi executarea perfectă  a sarcinilor.

“ Pentru noi acest lucru începe cu înţelegerea afacerii dumneavoastră şi a obiectivelor generale ale întâlnirii sau conferinţei. Puteţi considera Z Tour ca o extensie a echipei dumneavoastră. Acționând ca partener în oferirea serviciilor dumneavoastră, preluăm filozofia afacerii respective şi o aplicăm în tot ceea ce facem.

Misiunea noastră este să colaborăm cu dumneavoastră şi să devenim cu adevărat un partener strategic. Vă ajutăm să organizaţi întâlniri care să dea sens afacerii dumneavoastră şi care să ridice impactul mesajului transmis. Vă ajutăm să alegeti locul şi destinaţia potrivită, ţinând cont de buget, personal şi asteptări.

Scopul nostru nu este să vă consiliem doar o singură dată – urmărim construirea unei relaţii de lungă durată. Mulţumirea dumneavoastră privind serviciile Z Tour este cheia colaborării viitoare şi urmărim să vă depaşim aşteptările de fiecare dată.”a declarat președintele Z Tour, Sofian Zereik.

sofiank

Activităţi proactive

Programe reuşite proactive nu se rezumă doar la a sărbători o reuşită într-o destinaţie exotică ci sunt reale investiţii în echipa dumneavoastră, dovadă fiind faptul că duc la creşterea vânzărilor, fidelizarea angajaţilor şi a clienţilor, motivează echipa şi susţin interacţiunea între management şi restul personalului.

Programele proactive crează o atmosferă de prietenie fiind cele mai eficiente dintre toate metodele motivaţionale.

Pentru mai multe informații și oferte contactați agenția turoperatoare Z Tour la adresa de e-mail: office@ztour-travel.ro sau la numerele de telefon: +40 264 592121; +40 264 480101; +40 722 240201

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here