Z TOUR: medicamentul antistres pentru tine!

0
32

Pentru ca ne dorim să vă scăpăm de stres şi agitaţie , am pregatit cele mai bune oferte pentru vacante de neuitat. Printre preferintele romanilor se afla si in aceasta vara cursele charter, acele curse directe pana la destinatie.  Fie că vă doriţi să plecaţi din Cluj, Bucureşti, Budapesta sau alte oraşe, noi avem soluţia. O cursă charter, este varianta cea mai comodă pentru o vacanţă reusită in Europa 

Cele mai solicitate destinatii din Europa raman in continuare Grecia si Turcia potrivite in special pentru familii cu copii dar nu numai. In topul preferintelor turistilor se afla anul aceasta si Cipru, cu peisajele sale spectaculoase cu plaje de nisip fin si ape azurii, Malta – un adevarat muzeu in aer liber,   sau Portugalia care imbina perfect relaxarea si aventura intr-un singur loc. Bineinteles ca nu putem uita nici de Spania , destinatia potrivita tuturor indiferent de varsta.

Puteti alege o vacanta activa in Tenerife, Ibiza sau Lanzarote, o vacanta relaxanta in Costa del Sol sau Gran Canaria, sau o vacanta de neuitat cu copii in Costa Dorada.  Sunt ultimele zile de early booking, in care puteti profita de reduceri de pana la 20% din cazari in functie si de destinatia aleasa.

Turistii romani au inceput sa simta si gustul vacantelor indepartate (exotice), astfel ca numarul cererilor pentru vacante exotice este foarte mare, dar vom fi la inaltime sa le raspundem si sa ii servim pe toti. Si ma bucur foarte mult, ca turistii au inceput sa inteleaga si sa le placa vacantele exotice, care definesc cu adevarat paradisul, prin nisipul alb, culoarea apei, serviciile de inalta clasa si mentalitatea oamenilor de acolo, care sunt foarte calzi la suflet, toate acestea garanteaza medicamentul antistres natural !

Noi, echipa Z Tour, ne bucuram de faptul ca putem onora toate cererile de exotic pe placul turistilor, prin competenta agentilor, preturile competitive pe piata,  si suntem agentia unde toti turistii , in exclusivitate, au gasit si in continuare gasesc o consiliere onesta in planificarea vacantelor si beneficiaza de preturi competitive pe piata. Toate acestea vi le garantam, prin echipa Z Tour, intrucat sa ne poata defini cu adevarat definitia sloganului nostru “ Z Tour intotdeauna la inaltime…Medicamentul antistres pentru tine”.

Oricare ar fi destinatia aleasa, cu Z Tour vacanta dumneavoastra va fi in top si va garantam ca veti simti din plin efectele medicamentului antistres.  Va asteptam cu drag, cu zambetul pe buze sa descoperim impreuna ce inseamna o vacanta de neuitat.

Z Tour …Intotdeauna la inaltime…Medicamentul antistres pentru tine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here