Z Tour: agenția care își respectă turiștii și le oferă medicamentul antistres natural (P)

0
49

Z Tour este o agenție de turism tour-operatoare, care oferă turiștilor vacanțe oriunde în lume, cu mențiunea că respectă caracteristicile marketingului asiatic pe care unii clienți ar vrea să le cunoască.

 Marketingul asiatic se evidențiază prin :

1. Relația agenție – turist este una de prietenie,  deoarece atunci când agenția este vizitată de turiști, ei devin prietenii și nu clienții acestora.

2. După care începe primirea călduroasa, astfel ca turiștii sunt consiliați în mod sincer și onest datorită competenței agenților de turism de la Z Tour.

“Cel mai important lucru pentru noi este să oferim turiștilor, pentru planificarea vacanțelor, un medicament antistres natural. Acesta nu îl poți oferi turiștilor numai dacă ești onest și nu ai „prețuri ascunse în sertar”, întrucât turiștii să se simtă protejați.” Spune Sofian Zereik, managerul agenției Z Tour.

cover z tour

Protecția turistului este punctul forte care constă în:

  • a da sfaturi în mod onest despre vacanța aleasă

  • a da toata informația necesară despre destinația respectivă

Cel mai important este ca în timpul consilierii, agentul să-l facă pe turist să se simtă deja în vacanță. Acest lucru, agenții îl pot atinge atunci când sunt competenți și onești, susțin specialiștii.

“Noi, Z Tour, ne bazăm pe optimismul , tonusul și pasiunea noastră în această activitate care duce la eliminarea stresului care ne urmărește zi de zi, drept urmare este în avantajul turiștilor.

După cum vă spuneam, rolul nostru este să fim pentru dumneavostră ” medicamentul antistres natural” pentru că prin noi vacanța aleasă oriunde în lume, va fi  garantat în top,  deoarece avem grijă să vă simtiți cel mai bine. Numai atunci putem spune că ați primit ” medicamentul antistres natural” când vă întoarceți acasă cu un tonus pozitiv și cu un stres ” aruncat departe de pe umerii voștri” , astfel că vă veți simți întotdeauna tineri.” declară Sofian Zereik.

Află mai multe despre agenția Z Tour și despre ofertele acesteia accesând site-ul www.ztour-travel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here