Z Tour a pregătit super oferte pentru vacanțe exotice! Descoperă Medicamentul Antistres!

0
35

In plin sezon de vacante exotice, agentia Z Tour va asteapta cu cele mai bune oferte pentru destinatii indepartate unde va puteti deconecta de stresul zilnic si va puteti relaxa pe o plaja cu nisip. Puteti alege orice destinatie din Caraibe, Asia, Africa sau Oceanul Indian pentru ca indiferent de destinatie veti descoperi garantat medicamentul antistres natural.

Sa nu uitati ca si pentru vacantele de vara in Europa exista oferte foarte bune. Destinatii precum Cipru si Malta sunt acum accesibile si cu plecari din Cluj Napoca.

Cipru este una dintre cele mai mari insule din Marea Mediterana , alaturi de Sicilia si Sardinia. Se evidentiaza prin peisajele superbe date de plajele late cu nisip fin si apele cristaline de culoare turcoaz si se bucura de o clima permisiva astfel ca se poate vizita chiar si in mijlocul lunii octombrie.

Cipru este un paradis pentru inotatori si pentru cei care iubesc sa practice sporturi nautice. Este genul de destinatie pentru toate categoriile de turisti, indiferent ca sunt tineri in cautare de distractii si viata de noapte sau doresc o vacanta relaxanta pe malul marii.

Asezata in mijlocul Marii Mediterane, intre continentul african si peninsula Italiei, Malta- tara arhipeleag, atrage anual peste un milion si jumatate de turisti,in ciuda suprafetei reduse.
Cele sase insule, din care trei nelocuite, sunt considerate unicul muzeu in aer liber al Europei.
Cu 7000 de ani de istorie si un potential natural unic, insulele malteze reprezinta pe piata turistica o destinatie pretentioasa, dar si foarte atragatoare. Ca si o curioazitate, orasul La Valleta are cea mai mare concentrare de monumente istorice din lume, si este un oras intrat in patrimoniul mondial UNESCO. Din departare Malta, arata ca un “ castel de nisip” datorita rocilor de calcar galben, de aici derivand si numele de insula de miere.

Atunci cand vizitati Malta nu puteti rata celebra Grota Albastra, o pestera intr-un perete de stanca la care se poate ajunge doar cu barca dupa ce traversati un arc natural de piatra. Este locul ideal pentru scufundarile care pot fi facute pentru a descoperi fauna si flora marina specifica Marii Mediterane.

In ultima vreme Malta s-a dezvoltat tot mai mult, astfel ca turismul a devenit unul dintre domeniile de activitate cu o contributie semnificativa in economie. Maltezii stiu sa profite din plin de toate oportunitatile punandu-si in valoare vestigiile istorice si culturale.

Indiferent ca este vorba de cele doua destinatii mai sus prezentate, sau orice alta destinatie de pe glob, Z Tour va asteapta cu cele mai bune oferte, cu tarife competitive pe piata si cu medicamentul antistres natural.

Mai multe informatii gasiti pe www.ztour-travel.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here