Wow! Cât de sexy e iubita lui Lazarus! Uite ce videoclip a lansat!

0

Luis Lazarus se mândreşte cu iubita lui! Celebrul jurnalist a regizat un videoclip spectaculos pentru Loulou, frumoasa cântăreaţă de care s-a îndrăgostit în urmă cu cinci ani. În plus, cei doi se pregătesc să plece în Irak pentru alte filmări. 

Loulou, iubita lui Luis Lazarus, a lansat un nou videoclip spectaculos pentru melodia”Leila”. În ciuda faptului că piesa se inspiră din lumea arabă, filmările au avut loc timp de patru zile în locaţii diferite din România.

Videoclipul are ca personaj principal una dintre cele trei soţii ale unui sheik arab. În jurul ei se petrece întreaga acţiune. Sătulă de viaţa ei şi de faptul că e tratată ca un obiect, Leila se hotărăşte să facă o schimbare şi să îşi părăsească soţul.

Scenariul a fost gândit de Luis Lazarus, care mai pregăteşte alte două clipuri despre lumea arabă. De data aceasta unul a cărui acţiune are loc în Iordania şi altul care urmăreşte luptătorii împotriva Statului Islamic. Cele două vor fi filmate în Irak, la Bagdad, iar Loulou nu este deloc speriată de planurile iubitului ei.

Luis Lazarus şi Andreea Loulou trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Cei doi sunt nedespărţiţi şi îşi petrec majoritatea timpului împreună.

În plus, Lazarus îi este alături Andreei şi în cariera muzicală, organizându-i concerte şi filmări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.