Wow! Aceste coafuri sunt spectaculoase! Vezi cum au fost realizate!

0
Aceste imagini cu siguranţă vă vor surprinde! Hair stylistul Adriana Popescu face adevărate opere de artă din părul clientelor sale. Secretul acesteia: nu foloseşte nimic altceva în afară de câteva agrafe şi un fixativ. Efectul este miraculos!
Coafurile extravagante, cât mai ieşite din comun, sunt specialitatea ei. Adriana excelează în acest domeniu de câţiva ani şi s-a făcut remarcată la orice eveniment datorită coafurilor pe care le realizează. Pur şi simplu se joacă cu părul clientelor şi de fiecare dată iese ceva extraordinar. Ea spune că nu există păr care nu poate fi transformat în ceva unicat. Mai are şi un alt secret: “Niciodată nu realizez două coafuri identice. Inspiraţia îmi vine pe moment şi asta mă ajută foarte mult.” ne-a declarat Adriana Popescu. O dovesesc şi fotografiile acestea de la diverse prezentări şi demonstraţii de profil.
Acestea sunt doar câteva coafuri realizate de Adriana. O altă operă de artă este şi această coafură (foto jos), care a fost realizată cu un fermoar şi părul clientei. Nu-i aşa că este superb?
Adriana a şocat din nou la un eveniment în Baia Mare. Acolo a prezentat o coafură inedită: cinci fete au fost coafate în aşa fel încât atunci când şi-au unit capetele au format un trandafir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here