Winter Tour revine pe Valea Prahovei! Caravana distracției ajunge în weekend la Bușteni

0

A 10-a ediție Winter Tour ajunge, în acest sfârșit de săptămână, 28-29 ianuarie, pe Pârtia Kalinderu din Bușteni. Caravana distracției se întoarce pe Valea Prahovei. Startul ediției aniversare s-a dat la Azuga, în 14-15 ianuarie, iar weekendul trecut gașca Winter Tour ar fi trebuit să ajungă la Predeal, însă din cauza temperaturilor extrem de crescute pentru această perioadă și a lipsei zăpezii, evenimentul s-a mutat la Ski Resort Transalpina.

Programul Winter Tour anunțat la începutul sezonului revine însă la normal, odată cu ninsorile ce sunt așteptate zilele acestea în zonele montane ale țării. În continuare, distracția va ajunge pe pârtiile de la Muntele Mic, Borșa, Rarău, Cavnic, Buscat și Sinaia. 

Tiberiu Pop, organizator Winter Tour: ”N-am așteptat niciodată cu atâta entuziasm un ciclon, cel care este anunțat pentru aceste zile și care urmează să depună un strat consistent de zăpadă în stațiunile montane. Ne bucurăm să reintrăm pe calendarul aniversar Winter Tour și să ajungem la Bușteni, să revedem Bucegii noștri dragi, dar și comunitatea schiorilor și a snowboarderilor din zonă. Le aducem și o surpriză: bandana multifuncțională Winter Tour, cu imaginea Caraimanului. Vă așteptăm pe toți pe pârtia Kalinderu!” 

În fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour poposește pe altă pârtie din țară. Activitățile se desfășoară în fun lounge-ul instalat de obicei la baza pârtiilor. Activitățile încep la primele ore ale dimineții și țin până seara. Cei care ajung la lounge pot să participe la zeci de jocuri de iarnă cu premii, la provocări, dar și să se relaxeze pe fotolii-puf sau să se încălzească în cort. Sâmbătă seara este timpul pentru apres ski party sau concerte pe zăpadă. Accesul la toate activitățile Winter Tour este gratuit. 

Next stops Winter Tour 10

  • 28 – 29 ianuarie – Bușteni
  • 4 – 5 februarie – Muntele Mic
  • 11 – 12 februarie – Borșa
  • 18 – 19 februarie – Rarău
  • 25 – 26 februarie – Cavnic
  • 4 – 5 martie – Buscat 
  • 11 – 12 martie – Sinaia

Winter Tour – cel mai vechi eveniment de iarnă din România

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție. S-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România

și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă și de natură. A devenit repede un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând parteneriate cu cele mai frumoase stațiuni de iarnă din țară. An de an, în fiecare weekend, din ianuarie până în martie, gașca Winter Tour se află pe o altă pârtie din România, cu jocuri de iarnă, distracție, muzică, lecții de schi gratuite și concursuri.