Winter Tour ajunge în weekend la Buscat! Caravana distracției face atmosferă în Apuseni, la Cota 1600

0

A 10-a ediție Winter Tour ajunge, în acest sfârșit de săptămână, 25-26 februarie, la Buscat Ski Resort, în județul Cluj. După un start întârziat din cauza lipsei zăpezii, Winter Tour a fost deja pe pârtiile din Azuga, Predeal și Bușteni, de pe Valea Prahovei, la Transalpina, Borșa și Rarău. Weekendul acesta, caravana distracției ar fi trebuit să ajungă la Cavnic, în Maramureș, însă calendarul din acest an a fost dat peste cap de mai multe ori de vremea neprielnică. În ultimul weekend al acestei ediții, distracția va ajunge, pentru prima dată în istoria evenimentului la Sinaia. 

Tiberiu Pop, organizator Winter Tour: ”Deși iarna s-a lăsat așteptată, iar acum pare că se vrea deja dusă, noi ne-am strâns toate forțele pentru ca fiecare weekend să fie unul special. Este ediția aniversară, a 10-a, și am pregătit o mulțime de surprize pe pârtie, atât pentru schiori și snowboarderi, cât și pentru iubitorii de munte și de zăpadă. Îi așteptăm, așadar, pe toți, alături de caravana Winter Tour. Weekendul acesta ne vedem la Buscat, adică acasă, la Cluj, pentru că aici s-a născut Winter Tour  și de aici plecăm spre munte cu gașca, în fiecare vineri. Comunitatea de aici este extrem de frumoasă și mereu prezentă la distracție. Ne bazăm pe asta și acum.”

În fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour poposește pe altă pârtie din țară. Activitățile se desfășoară în fun lounge-ul instalat de obicei la baza pârtiilor. Activitățile încep la primele ore ale dimineții și țin până seara. Cei care ajung la lounge pot să participe la zeci de jocuri de iarnă cu premii, la provocări, dar și să se relaxeze pe fotolii-puf sau să se încălzească în cort. Sâmbătă seara este timpul pentru apres ski party sau concerte pe zăpadă. Accesul la toate activitățile Winter Tour este gratuit. 

Tiberiu Pop, organizator Winter Tour: Avem lecții gratuite de inițiere în schi și o sumedenie de provocări și concursuri de iarnă cu premii consistente oferite de noi sau de partenerii noștri, unele deja cu tradiție, cum ar fi bulgăreala sau sprintul la deal în boots sau clăpari, altele noi. În mod deosebit, sezonul acesta aniversar promovăm experiențele speciale pe care le putem trăi la munte, acelea care ne rămân în amintire. Spre exemplu, anul acesta aducem pe pârtie un photo booth 360 cu care oamenii pot să își facă un video super cool, all around, cu munții. De asemenea, în acest sezon, pe aproape toate pârtiile, am dat startul apres-ski party printr-o coborâre cu fumigene colorate. A fost de fiecare dată spectaculos. În plus, avem multe provocări ad hoc, la cort. Overall, ne place să ne simțim Fully Alive. De altfel, aceste este și motto-ul ediției cu numărul 10 a Winter Tour.”

”Poartă munții dragi la gât” – colecție specială de bandane multifuncționale

Cu ocazia celei de-a 10-a ediții, Winter Tour a lansat o colecție specială de bandane multifuncționale, intitulată ”Poartă munții dragi la gât”. Organizatorii îi invită pe iubitorii sporturilor de iarnă în ”casele” Winter Tour de anul acesta pentru a aduna cât mai multe bandane. Prin fiecare bandană, aceștia elogiază munții pe care merg an de an. Pe eșarfe apar poze făcute de fotografii oficiali Winter Tour cu numele munților din poză și denumirea pârtiei. Bandanele sunt oferite gratuit celor care vin la lounge, cu condiția să demonstreze că sunt fani Winter Tour: ei trebuie să urmărească rețelele sociale ale evenimentului și să participe la activitățile organizate la cort.

Winter Tour – cel mai vechi eveniment de iarnă din România

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție. S-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă și de natură. A devenit repede un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând parteneriate cu cele mai frumoase stațiuni de iarnă din țară. An de an, în fiecare weekend, din ianuarie până în martie, gașca Winter Tour se află pe o altă pârtie din România, cu jocuri de iarnă, distracție, muzică, lecții de schi gratuite și concursuri.