Home / Cluj / Weekend cu stil la Cluj! Vezi unde poți cumpăra haine și accesorii de designer, la preț redus!

Weekend cu stil la Cluj! Vezi unde poți cumpăra haine și accesorii de designer, la preț redus!

E timpul să îți reînnoiești garderoba de primăvară și să te pregătești pentru evenimentele din vară! Weekendul acesta ai ocazia să faci cumpărături la Galeria de Stil, evenimentul care reunește mai mulți designeri de haine și produs. Vei putea cumpăra creații unicat, la prețuri reduse!

Timp de trei zile pasionații de modă pot face shopping la cel mai stilat târg de haine și accesorii! Zeci de designeri români își expun spre vânzare creațiile spectaculoase în cadrul Galeriei de Stil, eveniment ce se desfășoară în weekendul 20-22 aprilie 2018.

Evenimentul reunește 30 de designeri care își aduc cele mai noi colecții de primăvară- vară. Vizitatorii vor găsi începând de la creații vestimentare elegante, până la accesorii și pantofi pentru toate gusturile.

Programul evenimentului:

Vineri 20 aprilie 13.00 – 19.00
Sambata 21 Aprilie 11.00 – 19.00
Duminica 22 Aprilie 11.00 – 17.00

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Un mall din Bucureșsti deschide primul pop-up store care va găzdui gratuit cele mai noi colecții ale designerilor autohtoni

Inițiativă unică în România: în-trun mall din capital se deschide un pop-up store special care ...