Weekend cu stil la Cluj! Două târguri de modă au loc în aceste zile

0
27

Clujul are stil în acest weekend! Două evenimente de profil se vor desfășura în centrul orașului, așa că iubitorii de modă și frumos vor avea de unde alege. Doamnelor, pregătiți banii și cardurile și ieșiți la shopping! Organizatorii anunță reduceri substanțiale!

GALERIA DE STIL își deschide mâine porțile la Muzeul de Artă. Timp de trei zile, cei mai talentați designeri din Transilvania își expun creațiile la cel mai chic târg de profil. La ediția de primăvară au răspuns “prezent” peste 25 de designeri care vin cu noi colecții vestimentare. De asemenea, aici veți găsi accesorii și încălțăminte pentru toate gusturile.

Evenimentul se desfășoară în perioada 24-26 martie și are următorul program:

Sâmbătă se face shopping la jumătate de preț! Andreea Esca se întoarce la Cluj cu evenimentul HALF IS FREE și promite oferte și promoții pentru toate buzunarele. Branduri cunoscute, designeri apreciați și mulți comercianți de accesorii vin și de data aceasta la târgul de la care nu aveți cum să lipsiți. Porțile se deschid sâmbătă dimineața și până seara aveți liber la shopping!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here