Waterdrop lansează un nou recipient multifuncțional pentru iubitorii de mișcare

0

Waterdrop, producătorul de Microdrinks și recipiente reutilizabile, anunță lansarea sticlelor – All Purpose, cea mai simplă modalitate pentru a avea apă proaspătă în timpul drumețiilor.

Sticlele All Purpose  reprezintă o alegere bună atât pentru traseu, cât și pentru oraș, alergare sau orice alt tip de antrenament. Acestea sunt un accesoriu extrem de practic și la îndemână, facilitând semnificativ hidratarea corectă a organismului pe parcursul zilei. O sticlă de apă reutilizabilă are, de asemenea, multiple beneficii asupra mediului. Reutilizabile și durabile, potrivite pentru orice tip de băutură, recipientele Waterdrop sunt o alternativa ideală la sticlele din plastic, care fac parte dintre cele mai întâlnite deșeuri microplastice.

În timpul drumețiilor, consumul de apă este esențială, mai ales pentru cei care își doresc să aibă suficientă energie pentru a-și atinge scopul. Deshidratarea pe trasee lungi este periculoasă. Pe lângă senzația de slăbiciune, poate conduce la insolație și la hipotermie, în funcție de sezon și de temperatură. În plus, conform American Hiking Society, deshidratarea crește riscul apariției dezorientării pe traseu, crescând riscul de accidentare.

„Hidratarea alături de mișcare reprezintă cheia către un stil de viață sănătos. Continuăm să dezvoltăm soluții ecologice pentru a promova consumul responsabil de apă indiferent de activitatea pe care o desfășurăm, pentru a elimina barierele și preconcepțiile că singura apă bună pentru consum este cea îmbuteliată.Apa de la robinet filtrată este o sursă sigură, economică și durabilă de apă potabilă, care alături de recipientele reutilizabile pot transforma acest obicei într-o activitate plăcută, prietenoasă cu mediul înconjurător”, a declarat Katerina Navratilova, CEO-ul companiei Waterdrop CEE.

Noua colecție Waterdrop, destinată pasionaților de drumeții și nu numai, este potrivită oricărui tip de activitate, în special pentru cele în aer liber. Fabricată din oțel inoxidabil, în mai multe culori, sticla este ultra ușoară, cu o greutate de doar 280 grame și o capacitate de 120 ml. Vine cu două opțiuni de capac: un Capac multifuncțional cu buclă și unul Cioc. Datorită designului ingenios, capacul cu cioc de băut este rezistent la scurgeri și are o deschidere largă pentru băut.  În plus, are o buclă practică pentru transport și fixare și un mâner ce poate fi utilizat cu trei degete.

Alături de sticla All Purpose, Waterdrop propune și cana termos multifuncțională din oțel inoxidabil cu pereți dubli și deschidere largă, ce asigură o experiență excelentă de hidratare. Datorită oțelului inoxidabil cu pereți dubli, aceasta păstrează băutura rece timp de 24 de ore, și băutura caldă timp de 12 ore, fiind ideală atât pentru drumeții, cât și pentru zi de zi.

Atunci când vorbim de activități fizice în aer liber, nivelul de hidratare trebuie menținut în parametrii optimi, pentru a evita deshidratarea și a păstra o temperatură optimă a corpului. De aceea, apa reprezintă una dintre resursele necesare oricărui organism, iar alături de o alimentație echilibrată, bogată în vitamine, proteine și fibre, aportul generos de apă sprijină funcționalitatea celulelor nervoase și menține sănătatea articulațiilor.