Vrei un eveniment perfect in aer liber? Corturile de inchiriat te vor ajuta sa il obtii fara costuri mari

0
53

Ca sa iti iasa un eveniment in aer liber cat mai bine ai nevoie de mai multe lucruri. Trebuie sa alegi o tematica cat mai interesanta, sa ai invitati importanti, sa stii cum sa atragi lumea care vine acolo si sa o tii interesata de ceea ce se discuta.

Pentru ca se desfasoara in aer liber vei avea nevoie si de o protectie cat mai buna si de un spatiu bine delimitat in care sa se petreaca toate lucrurile frumoase gandite pentru evenimentul respectiv. Daca nu detii corturi speciale pentru tot felul de evenimente, din materiale de calitate si sigure poti apela la corturi de inchiriat pentru evenimente. Inchirierea iti asigura si montajul lor, echipele profesioniste se pot ocupa de tot ce inseamna fixare si aranjarea spatiului din interior pentru ca evenimentul ta sa iasa asa cum ti-ai dorit.

Corturile oferite sunt originale, au diverse forme in functie de ceea ce doresti sa faci, se ridica rapid si sunt simplu de mutat intr-un alt loc, atunci cand mai ai si alte evenimente de facut intr-o perioada scurta de timp.

Flexibile, eficiente si sigure, iata care sunt caracteristicile corturilor de inchiriat. Echipele firmelor care le pun la dispozitia clientilor se pot ocupa si de personalizarea lor, transportul e rapid pana la locul de montat, costurile sunt reduse atat cu montajul, cat si cu aranjarea corturilor.

La TentEvent gasiti oricand corturi de inchiriat pentru evenimente, Dom-urile TentEvent sunt rezistente, din materiale de calitate, vin intr-o gama variata, avand un design original si usor de integrat in spatii inaccesibile corturilor traditionale. In functie de tematica evenimentului Dom-urile TentEvent se pot personaliza si accesoriza pentru a respecta tematica.

Pe langa corturi TentEvent poate veni si cu mobilier, decoratiuni, tot ce mai e nevoie pentru un eveniment perfect in aer liber. Cu ajutorul lor se pot transpune vizual ideile prin intermediul proiectiilor multimedia si solutiilor de branding.

Disponibile intr-o varietate de marimi sau membrane, corturile tip dom se pot folosi la evenimente corporate, manifestari artistice, evenimente sportive, ca spatii permanente pentru evenimente, ca dom-uri de iarna sau pentru festivaluri si dom-uri pentru yoga.