Vrei să pilotezi avioane?Vezi aici cum te poți înscrie la cursuri gratuite!

0

Vești bune pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani ! Aeroclubul României oferă din nou  cursuri gratuite pentru pentru e planorism, paraşutism sau pilotare a avioanelor ultrauşoare, în limita locurilor disponibile în fiecare aeroclub din țară. Nu ai cum să ratezi o asemenea ofertă!

În acest an, cursurile pentru obţinerea licenţelor se vor desfăşura în trei serii, cu începere în lunile februarie, mai şi august, iar cei interesați se pot înscrie până pe data de 5 februarie.

Pentru candidaţii cu vârstele cuprinse între 16 şi 23 de ani (neîmpliniţi), Aeroclubul României oferă posibilitatea efectuării gratuite a cursurilor pentru pentru disciplinele planorism, paraşutism, şi avion ultrauşor, în limita locurilor disponibile în fiecare Aeroclub Teritorial în parte. Criteriul pentru ocuparea locurilor subvenţionate va fi constituit din notele obţinute la examenul de absolvire a cursurilor teoretice.

Cursuri subvenţionate se vor efectua însă numai în seria cu începere în luna februarie.

Pentru aeronave ultrauşoare motorizate clasa avion ultrauşor se vor efectua înscrieri, atât pentru elevi subvenţionaţi cât şi pentru contractanţi, în aerocluburile teritoriale: Arad, Braşov, Bucureşti, Caransebeş, Cluj, Ploieşti, Sibiu.

Mai multe detalii pe libertatea.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.