Vrei să lucrezi la cel mai bun studio de videochat legal? Iată ce trebuie să știi

1
332

Faptul ca videochatul este poate cea mai prospera ramura a divertismentului pentru adulti nu mai este un secret pentru nimeni. Tocmai din acest motiv, tot mai multe tinere isi doresc o cariera de succes in acest domeniu.

In tara noastra, activitatea de videochat este reglementata prin lege inca din anul 2003, asadar, daca te decizi sa lucrezi la un studio profesional, vei beneficia de contract legal si vei plati impozite catre stat. Insa, nu toate companiile din acest domeniu respecta legea sau nu au o atitudine corecta si transparenta cu angajatele lor. De aceea, este foarte important pentru o tanara aflata la inceput de drum sa se informeze si aplice pentru un job la un studio de videochat legal, asa cum este Studio 20.

Aici, angajarile se fac conform legislatiei in vigoare, iar tu vei avea parte de toate conditiile pentru a putea face performanta. Incepand cu 2015, Studio 20 a fost recunoscut drept cel mai bun studio de videochat legal din lume, la toate festivalurile internationale de profil, desfasurate la Praga, Barcelona, Los Angeles, Las Vegas, Mamaia sau Cartagena. In plus, presa de business din intreaga lume a mentionat deseori faptul ca Studio 20 este un exemplu de urmat in acest domeniu, gratie corectitudinii, seriozitatii si implicarii de care da dovada.

Daca iti doresti sa lucrezi in aceasta industrie, trebuie sa ai 18 ani impliniti, deoarece videochatul este o activitate care se adreseaza exclusiv adultilor. In cazul in care vei opta sa lucrezi pentru un studio de videochat legal asa cum este Studio 20, vei semna din prima zi un contract de artist-interpret, in care vor fi precizate drepturile si obligatiile ambelor parti. De asemenea, vei primi pe loc propriul tau exemplar.

Ulterior, de fiecare data cand se va face plata, vei primi un act aditional, in care vor fi mentionate toate detaliile activitatii tale in respectivul studio de videochat legal. De la banii castigati pe fiecare site, suma totala in valuta, cursul zilei, suma in lei, comisionul care iti revine tie, taxele si impozitele pe care trebuie sa le achiti, pana la castigul net pe care il vei incasa, toate aceste detalii apar in actul aditional. Apoi, banii care iti revin vor fi virati intr-un cont bancar deschis pe numele tau. Istoricul taxelor si impozitelor platite de catre tine poate fi vizualizat pe site-ul ANAF.

Este important sa ai parte de suport moral, dar si financiar, de aceea, in primele 3 luni in cadrul unui studio de videochat legal marca Studio 20, vei avea un venit minim garantat de 1.000 de dolari. De asemenea, vei beneficia si de ajutor material pentru a-ti completa trusa de machiaj si garderoba de lucru.

Ca sa ai succes si ca sa iti atingi obiectivele propuse, nu ai nevoie de experienta anterioara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti respecti turele stabilite, sa fii serioasa, perseverenta, comunicativa, sa cunosti foarte bine limba romana si sa stapanesti bine limba engleza. De restul se vor ocupa profesionistii nostri din cadrul oricarui studio de videochat legal marca Studio 20. Acestia iti vor oferi cel mai bun training disponibil in industria videochatului si iti vor arata tot ceea ce trebuie sa stii pentru a face performanta in acest domeniu.

Daca te temi ca nu vei reusi sa ai membri fideli sau ca nu vei avea suficient trafic pentru a-ti atinge obiectivele financiare, afla ca Studio 20, cel mai bun studio de videochat legal, te va ajuta sa iti creezi un brand puternic si sa ai incasarile dorite. Datorita unui buget de marketing de peste 100.000 de dolari pe luna, modelele din toate studiourile de videochat Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, vei avea parte de castigurile la care doar ai visat! Totodata, te vom ajuta sa ai venituri consistente si din siteurile personale sau din programele de afiliere.

Asadar, daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut si relaxant, unde ai posibilitatea de a avansa atat pe plan profesional, cat si personal, te asteptam la interviu in unul dintre dintre studiourile de videochat marca Studio 20. Nu rata sansa de a castiga 10.000 de dolari pe luna si de a avea propria casa sau masina in doar 2-3 ani de activitate! Alaturi de Studio 20, nu a fost nicicand mai simplu sa ai succes!

1 COMENTARIU

  1. Este o practica pe care nu o intalnesti peste tot, cel mai probabil doar studiourile cu experienta pot face aceste lucruri. Este esential sa exista un buget pentru ainvestii in dezvoltarea modelelor, lucru care va contribui la succesul ambelor parti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here