Vrei să devii imaginea unui brand de rochii de mireasă? Iată ce trebuie să faci!

0

Cunoscutul designer Ioana Călin caută o tânără frumoasă care să îi reprezinte creațiile cu succes. Spectaculoasele rochii de mireasă ar urma să fie purtate de modelul ales în diverse ședințe foto și prezentări de modă.

Ioana Călin lansează un concurs pentru a-și alege imaginea propriului atelier de rochii de mireasă. Designerul caută o tânără frumoasă care să ajungă în toate materialele sale de promovare din 2018 în ceea ce privește brandul său devenit deja cunoscut și peste hotare.

„Dorim o persoana carismatica, cu atitudine, careia sa ii placa sa pozeze! Se poate inscrie oricine, nu cautam neaparat modele cu experienta ! Cele dornice, va rog sa-mi trimiteti un mesaj in privat si sa atasati o poza cu voi! Vom face o preselectie si o sedinta foto de proba.”  spune Ioana Călin.

Sătmăreanca a devenit un designer apreciat după ce și-a prezentat creațiile la cele mai importante festivaluri de modă din întreaga lume. Ioana Călin are succes în mai multe țări, iar rochiile pe care le creează sunt speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.