Vrei sa afli cum poti avea un business online de succes? Vino la Jedi SEO School pentru un curs SEO in Bucuresti!

0

Detii un business online la inceput de drum si nu stii cum sa cuceresti motoarele de cautare? Sau poate esti “in business” de ceva vreme dar nu reusesti sub nicio forma sa iti depasesti competitia din mediul online? Daca raspunsul este “Da”, atunci trebuie sa stii ca fara optimizare SEO, site-ul tau nu poate ocupa pozitii favorabile in Google, iar afacerea ta nu va fi niciodata una profitabila. Daca vrei sa afli “secretele” unei strategii SEO de succes direct de la un maestru al domeniului, vino la Jedi SEO School pentru un curs SEO in Bucuresti!                                 

Indiferent ca vei decide sa te ocupi pe cont propriu de optimizarea site-ului tau sau vei apela la serviciile unei agentii specializate, este esential sa stapanesti fundamentele acestui instrument de marketing online, pentru a sti ce asteptari sa ai de la business-ul tau, precum si a evalua performantele acestuia pe termen lung. Iata care sunt principalele beneficii pe care ti le poate aduce un curs SEO sustinut de Ovidiu Joita, profesorul Jedi SEO School, specialist SEO cu peste 15 ani de experienta in domeniu:

1) Vei beneficia de un curs intensiv si complet, sustinut de CEO-ul uneia din cele mai de succes agentii SEO din Romania

Ovidiu Joita este ownerul, fondatorul si CEO-ul uneia din cele mai cunoscute agentii SEO din tara: iAgency.ro. Avand in spate peste 15 ani de experienta in SEO si marketing online, Ovidiu a obtinut de-a lungul timpului, alaturi de echipa iAgency.ro, rezultate notabile pentru business-urile clientilor sai. Participand la un curs SEO Bucuresti in cadrul scolii de SEO conduse de Ovidiu Joita, vei avea ocazia de a-ti fi impartasite know-how-ul si experienta unui specialist SEO, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic.

2) Vei sti cum sa faci diferenta intre o agentie SEO profesionista si una neserioasa

In ziua de astazi, multe asa-zise “agentii SEO” profita de lipsa de informare a clientilor lor si le promit “marea cu sarea”, fara a livra rezultatele scontate. Ai putea fi tentat sa apelezi la serviciile unei astfel de agentii daca ti se ofera un audit gratuit, nu-i asa? Insa putini stiu ca un astfel de audit este generat automat cu ajutorul unui tool, lucru pe care l-ai putea face tu insuti, gratuit, daca ai sti de existenta acelui program. Pe langa faptul ca te va ajuta sa iti formezi o imagine de ansamblu comprehensiva cu privire la optimizarea unui site pentru motoarele de cautare, un curs SEO Bucuresti la Jedi SEO School iti va arata cat de complex poate fi un audit de calitate si cata munca este depusa pentru efectuarea acestuia. Astfel, vei putea lua o decizie in cunostinta de cauza atunci cand vei dori sa apelezi la serviciile unei agentii SEO.

3)  Vei fi la curent cu cele mai noi tendinte din domeniul SEO si al marketingului online

Unul din motivele pentru care iAgency.ro este o agentie SEO de succes consta in faptul ca specialistii din cadrul acesteia se informeaza permanent cu privire la ultimele schimbari din domeniu si sunt la curent cele mai noi tendinte. Fiind o industrie dinamica, strategiile sunt intr-o continua schimbare, iar tacticile folosite pot deveni anacronice in scurt timp. De aceea, este important sa alegi un curs SEO care sa iti ofere un insight actualizat al dinamicii mediului online.