Vrei poze în mașini luxoase și cutii cu sute de trandafiri? Le poți închiria pentru 10 minute! Nu, nu este o glumă!

0

Tinerele care doresc să se fotografieze cu buchete/cutii imense de trandafiri, în mașini luxoase și cu diverse cadouri de firme le pot închiria pe toate acestea! Cu 300 de lei poți închiria un cadou lux pentru 10 minute, timp în care îți poți face fotografii pentru a le posta pe rețelele sociale.

Nu este o glumă! Este cât se poate de adevărat! O firmă celebră a gândit un nou concept pentru tinerele care doresc să își facă prietenele invidioase și foștii iubiți geloși.

https://www.instagram.com/p/BSoCKJmlAav/?taken-by=luxury_rent.md

”Vrei ca iubitul tău să fie gelos? Sau doreşti să te invidieze prietenele? Special pentru tine îți vom aduce un buchet luxos de 101 trandafiri. După livrarea buchetului vei avea 10 minute pentru a face poze și selfie cât doreşti. Costul chiriei florilor este de 300 lei, cu livrare gratis în Chişinău.

În preț intră poze în BMW 5,6 series.

În caz că doriți să faceți comanda în grup şi nu vă încadrați în timp, puteți prelungi cu încă 10 minute, doar la prețul de 100 lei.
P.S. Adaugă la buchetul tău cutiuţe iPhone, Swarovski, Laboutin, Gucci, Dolce&Gabbana, Chanel, Guess, Armani, Tiffany&Co + 50 lei. Dacă aveți ceva preferințe adăugătoare, scrieți în direct.”, se arată în anunțul făcut public pe Instagram.

Deocamdată serviciul este disponibil doar în Chișinău dar este foarte posibil să ajungă și la noi în țară, scrie kankan.md

https://www.instagram.com/p/BSrQny9FLt4/?taken-by=luxury_rent.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.