Visul american are un nou nume – Work & Travel

0
198

Cine nu a visat ca, macar o data in viata, sa ajunga pe Taramul Fagaduintei, sa viziteze obiectivele turistice emblematice si sa se intoarca cu o experienta inedita? Daca visezi sa vizitezi America, sa iti faci un rost acolo si sa obtii si o suma frumusica de bani, sansa ta este programul de work and travel.

Ce trebuie sa stii despre Work & Travel SUA?

Work & Travel este un program cultural, creat de Departamentul de Stat al SUA in anii ’50. Acesta se dedica, in special, toti studentii (din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Macedonia, India, etc.) inscrisi la cursurile unei facultati, master sau doctorat, la cursuri de zi, daca indeplinesc criteriile de eligibilitate legate de situatie scolara si de limba engleza.

Astfel, studentii si masteranzii ce frecventeaza cursurile unei facultati acreditate au posibilitatea de a munci legal in SUA pe o perioada determinata de maximum 3 luni si jumatate, pe durata vacantei universitare.

Mai mult, firmele care organizeaza programele work & travel iti ofera si multe alte beneficii, printre care ajutor in gasirea unui loc de munca, emiterea documentelor necesare pentru viza, asigurari medicala pe toata durata programului si verificarea contractului de munca cu angajatorul din SUA, daca ti-ai gasit un job prin forte proprii.

Job-urile puse la dispozitie prin programele de work & travel SUA sunt de waiter/waitress, kitchen utility worker, guest room attendant, cafe worker, cashier, resort worker, host/hostess, bartender, wait-staff, kitchen help, cashier in fast-food-uri sau in magazine de suveniruri, house keeper in statiuni turistice, parcuri de distractie sau parcuri nationale.

Te tenteaza un internship in SUA? Iata cum il poti obtine!

Programul de internship USA poate dura intre  3 – 18 luni si iti ofera oportunitati de dezvoltare personala si profesionala incredibile.

Un internship USA iti ofera cele mai bune oportunitati de dezvoltare daca esti absolvent al facultatilor de Turism, Vanzari, Marketing, Management, Business, Comert si Finante sau ai minimum 5 ani experienta in aceste domenii. Nivelul de cunostinte al limbii engleze trebuie sa fie de nivel mediu, iar eligibili sunt participantii care au varsta maxim/a implinita de 30 de ani.

Pe langa o experienta inedita, pe pamant american, te mai poti bucura de:

-experienta profesionala in unele dintre cele mai prestigioase companii din SUA

-plata pentru intreaga perioada de internship/training cu un salariu care incepe de la 8,00$/ora si care poate ajunge la 15$/ora

-training, prin rotatie, la fiecare department care are legatura cu domeniul ales

-imbunatatirea abilitatilor de comunicare si nivelul de limba engleza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here