Vineri se alege cea mai frumoasă fată din Transilvania! Concursul de miss va avea loc la Oradea

0

Cătălina Burlo Events în colaborare cu MissTv România, vă invită la cel mai important concurs anual de frumusețe din Transilvania. Miss Transilvania 2016, ii va avea ca și prezentatori pe Adelina Pestrițu si Victor Slav, dar si invitați speciali precum Bogdan Vlădau, Vica Blochina si Florentina Opris.

Evenimentul de tip concurs, va avea loc vineri, 1 iulie, de la orele 19:30 in cadrul sălii de evenimente Pandora Palace, din Oradea.

Miss Transilvania 2016, aduce pe podium cele mai frumoase 20 de fete din Ardeal, care vor trece prin 4 probe, atent jurizate de către un juriu competent, pentru a câștiga marele titlu Miss Transilvania 2016 dar și alte titluri surpriză si premii in valoare totală de peste 5000 Euro, puse la dispoziție de către sponsori.

miss transilvania

Cu ocazia evenimentului anului in materie de frumusețe, si-au anunțat venirea la Oradea, importanti oameni politici, oameni de afaceri sau din industria showbizului românesc, cum ar fi celebrul avocat Cristian Sârbu si artistul si producatorul Costi Ionita, care vor face parte din juriu.

Un rol important in cadrul evenimentului, il va avea bine-cunoscutul Victor Micula, care va ocupa locul de președinte al juriului, in calitate de sponsor oficial.

Organizatorii ne promit un show presărat cu multe surprize.
Astfel, cei prezenți vor putea viziona, pe lângă concursul de miss si prezentări de moda semnate Giuliano Sabau Shoes, Damao Cibrao,Alina Dabau sau Hardcore Fashion.
De asemenea, programul conține momente muzicale susținute de Bogdan Vlădău și de artiști invitați din Italia, Tiziana Sinagra și Thomas Grazioso.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here