Vinerea Neagră a reducerilor bate la ușă! Pregăteşte-te de cumpărături!

0

Aştepţi de-un an întreg să vină ziua în care să-ţi schimbi, cu bani puţini, garderoba, mobilierul, telefonul sau chiar maşina? Mai ai răbdare şapte zile: România a mutat Black Friday pe 20 noiembrie, cu o săptămână mai devreme decât ziua în care toată planeta va cumpăra la preţ redus.

Cel mai mare eveniment de shopping al anului începe, în România, pe 20 noiembrie, iar promoţiile ţin până duminică seară. Dacă nu apuci să comanzi nimic, sunt retaileri care continuă reducerile şi în weekend sau chiar toată săptămâna. Mai mult, unele magazine pregătesc un al doilea val de reduceri de adevăratul Black Friday, cel inventat de americani, şi care are loc în ultima vineri a lunii noiembrie. Lista magazinelor care vor afişa reduceri semnificative este în continuă actualizare.

Dacă în anii trecuţi vedetele Black Friday au fost telefoanele şi tabletele, în 2014 la mare căutare au fost şi apartamentele, carburanţii, maşinile, serviciile de pază sau parfumurile. Şi-au fost şi bani, din moment ce, într-un singur weekend, s-au făcut vânzări de peste 300 de milioane de lei. Vinerea Neagră a reducerilor de anul trecut a adus comercianţilor încasări mai mari cu 15-25% decât în anul anterior.

În 2015, oferta comercianţilor se anunţă a fi şi mai mare, şi mai diversificată. Mare atenţie însă – dacă vrei electronice sau electrocasnice, asigură-te că ştii exact care sunt caracteristicile tehnice care te interesează şi studiază preţurile pe net. Astfel, când vei vedea o ofertă bună de Black Friday… o vei recunoaşte din prima.

Vezi mai mult pe libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.