VIDEO: Vasilică Ceterașu a avut o nuntă ca-n povești! Mirii s-au distrat 3 zile și 3 nopți cu peste 1500 de invitați!

0

A fost în sărbătoare timp de trei zile în inima Maramureșului, acolo unde celebrul artist Vasilică Ceterașu și aleasa inimii lui, Amalia, au avut o nuntă ca-n povești. Nașii, Nea Marin și Patrick din Certeze au avut grijă ca totul să iasă perfect și așa a și fost. Acum întreaga țară vorbește despre nunta lui Vasilică Ceterașu.

De obicei el  este omul care face spectacol la nunți, dar săptămâna aceasta Vasilică Ceterașu a îmbrăcat costumul de mire. Acesta a pregătit o nuntă cum nu s-a mai văzut în România, cu invitați unul și unul, printre care și mai multe vedete. Nașii, Nea Marin și Patrick Dorle din Certeze au contribuit la buna funcționare a lucrurilor, iar atmosfera de la petrecere a fost întrețiuntă de mai mulți artiști de muzică populară dar și de invitații speciali precum Liviu Guță și Pepe.

nasii

Trei zile și trei nopți a ținut petrecerea în Maramureș. În prima zi a avut loc starea civilă urmată de o petrecere, a doua zi cununia religioasă, urmată tot de o petrecere, de data aceasta petrecerea de nuntă, iar în a treia zi a avut loc ospățul.

Pentru că Vasilică Ceterașu este obișnuit cu viața la petrecere a cântat și el pentru invitații lui. Și Amalia, soția lui a pus mâna pe microfon, ea fiind cântăreață de muzică populară.

ceterasu

Cei doi au ținut la tradițiile din Maramureș și au respectat toate obiceiurile zonei. S-a dansat în stil tradițional, mirii au purtat costume populare și au ținut cont de toate tradițiile maramureșene. Și meniul a fost unul tradițional combinat cu preparate mai sofisticate.

Vasilică Godja și Amalia Ursu sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar anul trecut au decis că a venit timpul să își oficializeze relația. Cei doi locuiesc împreună la Cluj Napoca.

Imediat după nuntă ei au dat o veste bombă: vor deveni părinți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here