VIDEO: Ștefania și-a lansat prima colecție de costume de baie! Cum arată și cât costă piesele semnate de vedetă

0

Ștefania, iubita lui Speak și-a lansat prima colecție de costume de baie! Frumoasa vedetă a colaborat cu un brand celebru pentru crearea celor mai sexy piese vestimentare de vară. Noua sa colecție cuprinde modele senzuale și pline de feminitate.

Este una dintre cele mai apreciate vedete din mediul online, iar clipurile sale de pe Youtube sunt urmărite de mii de tinere care îi apreciază stilul vestimentar și nu numai. Ștefania, iubita cântărețului Speak, este un adevărat influencer și a reușit în scurt timp să atragă milioane de fani pe rețelele de socializare.

Frumoasa vedetă și-a lansat de curând prima colecție de costume de baie pentru care a colaborat cu cei de la Exclusives. Colecția cuprinde piese vestimentare de vară uni sau din două piese, toate reprezentând stilul Ștefaniei care și-a pus amprenta pe aceste costume de baie. Acestea pot fi cumparate de pe site-ul brandului, iar prețurile încep de la 338 de lei.

Pentru a promova noua sa colecție, Ștefania a realizat o ședință foto incendiară iar imaginile au fost postate pe internet. Clipul de promovare a ajuns chiar și în trending pe YouTube.