VIDEO: Spectacol total pe străzile Clujului! Mii de oameni au participat la Parada Zilelor Clujului

0

Spectacol total pe strazile Clujului! Mii de oameni au admirat parada plina de culoare a zilelor orasului de la care nu au lipsit personajele de poveste, sportivi si invitati speciali din alte tari. Distractia continua si astazi.

Parada Zilelor Clujului a atras si anul acesta extrem de multi spectatori. Clujenii si turistii sositi in inima Transilvaniei au putut admira o defilare a unor personaje mistice, istorice si desprinse parca din povestile pentru copii.

Copiii si parintii deopotriva s-au bucurat si de tonele de confetti care au acoperit piata centrala a orasului. Cei mici au fost fascinati in special de intalnirea cu personajele lor preferate.

Parada Zilelor Clujului!

Parada Zilelor Clujului!

Publicată de Pagina de Lifestyle pe Duminică, 29 septembrie 2019

Cea de-a doua zi a Zilelor Clujului a avut un program bogat. Seara a fost dedicata muzicii clasice. In Piata Unirii a avut loc gala operelor, eveniment ce s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.

In Parcul Central din Cluj Napoca a avut loc o expozitie de motociclete retro, dar si o multime de activitati pentru copii si parinti. Astazi Zilele Clujului continua cu noi momente inedite, concerte si activitati diverse in cele 30 de locatii din oras.