Home / Vedete / VIDEO: Nunta anului în Maramureș! S-a însurat celebrul Patrick din Certeze! Mai multe vedete, prezente la eveniment

VIDEO: Nunta anului în Maramureș! S-a însurat celebrul Patrick din Certeze! Mai multe vedete, prezente la eveniment

Celebrul Patrick din Certeze s-a însurat weekendul acesta! Așa cum era de așteptat, el a făcut o nuntă ca-n povești, iar mireasa a fost o adevărată prințesă! Cei doi s-au căsătorit în prezența a mii de invitați, printre care și multe vedete.

A devenit cunoscut în toată țara atunci când deja era celebru în Paris! Patrick Specialu este românul după care francezii întorc privirile și îl văd ca pe o adevărată vedetă. Tânărul a anunțat încă la din ianuarie că este pus pe fapte mari în acest an: a plănuit o nuntă de vis alături de frumoasa sa iubită, Monica.

În urmă cu 20 de ani, Patrick a luat calea străinătății și a început să lucreze în Franța. În prezent, el deține o firmă de construcții și îi merge extrem de bine. Nu doar pe plan profesional este realizat, ci și pe plan sentimental! Patrick se iubeşte de ceva timp cu o frumoasă tânără din Cluj Napoca pe care a și cerut-o de nevastă la începutul acestui an!

Milionarul din Certeze s-a însurat în weekendul care a trecut, iar nunta a fost una dintre cele mai spectaculoase evenimente desfășurate vreodată în Maramureș. Mii de oameni i-au admirat pe cei doi miri, iar nuntă le-au cântat numai vedete. Evenimentul a avut loc într-o sală de nunți din Vișeu de Sus, Maramureș.

Monica a purtat o rochie de prințesă și a fost mereu în centrul atenției. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Patrick a îmbrăcat un costum prețios și accesorii scumpe.

Mirii au început cu un dans frumos pe o melodie interpretată de Marcel Pavel.

Petrecerea a continuat apoi cu multe momente-surpriză, la nuntă fiind prezent și celebrul Nea Marin. Și tortul a fost extrem de spectaculos, iar prezentarea pe măsură. Patrick și Monica au primit urări muzicale de la Marcel Pavel și Adi de la Vâlcea.

Nunta a ținut trei zile și trei nopți, exact ca în povești. După petrecere invitații au petrecut cu proaspeții însurăței la Vișeu, acolo unde au închiriat mocănița pentru a continua petrecerea.

Monica și Patrick se iubesc de multă vreme așa că a venit timpul să își unească destinele. Cei doi au fost nașii cuplului Vasilică Ceterașu-Amalia Ursu. La nunta lor au făcut furori cu ținutele pe care le-au purtat.

About paginadelifestyle

Check Also

10 motive pentru care trebuie să mergi anul acesta la Electric Castle

Festivalul Electric Castle, care este organizat in Bontida , este una dintre cele mai cunoscute ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.