VIDEO: Gigi Hadid, Kendall Jenner și Bella Hadid sunt vedetele show-urilor Victoria’s Secret din ultimii ani!

0
132

Gigi Hadid, Kendall Jenner și Bella Hadid au devenit în ultimii ani  vedetele show-urilor Victoria’s Secret! Frumoasele vedete au cucerit publicul cu fiecare apariție în cadrul celebrului spectacol de modă. Pentru 2018 tinerele modele au pregătit un show inedit, așa cum anunță și fotografiile pe care deja le-au postat pe rețelele de socializare. 

De când și-au făcut apariția pe podium, Gigi Hadid, Kendall Jenner și Bella Hadid au vrăjit publicul spectator. Au pășit pline de încredere pe catwalk și au reușit să facă față cu brio fiecărei prezentări de modă în cadrul celui mai urmărit show anual,marca Victoria’ s Secret.

Cele trei modele au devenit în ultimii ani vedetele acestor show-uri, iar ținutele pe care le-au purtat în cadrul defilărilor se regăsesc pe primele pagini ale revistelor și în toate topurile care prezintă cele mai reușite look-uri din cadrul acestor evenimente.

Show-ul Victoria’s Secret este urmărit în fiecare an de către 800 de milioane de telespectatori, iar organizarea spectacolului în sine costă în jur de 12 milioane de dolari.Cele mai faimoase modele ale momentului defilează în cadrul show-ului, castingul fiind unul cât se poate de exigent.