Home / Cluj / VIDEO: Final epic la Untold! Steve Aoki a aruncat mai multe torturi în public! După ce s-au umplut de frișcă, tinerii au dansat până dimineață!

VIDEO: Final epic la Untold! Steve Aoki a aruncat mai multe torturi în public! După ce s-au umplut de frișcă, tinerii au dansat până dimineață!

Celebrul moment din show-urile lui Steve Aoki a avut loc și la Cluj Napoca. Prezent la festivalul Untold, unul dintre cei mai cunoscuți dj-i ai lumii a aruncat mai multe torturi pline de frișcă în public. A fost cea mai tare petrecere la finalul festivalului.

“Cake me!” scria pe fețetele,tricourile și pancartele fanilor lui Steve Aoki. Festivalierii au știut că spectacolul lui Aoki se lasă cu o mare bătaie cu torturi așa că nu au ratat ocazia de a-l provoca de mai multe ori în timpul show-ului de la Untold. Iar momentul mult așteptat a avut loc spre final.

Steve Aoki a venit pregătit cu câteva torturi pe care le-a aruncat în public. Deoarece scena era destul de departe, artistul a coborât în mijlocul oamenilor și de acolo i-a “murdărit” cu torturi pline de frișcă! A fost una dintre cele mai tari experințe pentru cei care au înfruntat ploaia în cursul nopții de duminică spre luni.

Steve Aoki live at UNTOLD 2017!

Steve Aoki live at UNTOLD 2017!

Posted by Untold on 6 August 2017

Steve Aoki a încheiat festivalul Untold și nu oricum. Celebrul DJ a făcut un spectacol de zile mari și a coborât de pe scenă abia dimineața, ora la care oamenii pleacă la muncă. Mii de tineri s-au distrat împreună cu el, dj-ul american declarând la final că în România a găsit un public extraordinar și festivalul Untold este unul dintre cele mai tari din lume.

“Este incredibil ce se întâmplă aici. Toți marii artiști îmi spun de-a lungul anului, că există în România, cel mai bun festival și am fost atât de curios și nerăbdător să ajung aici. Pentru mine și pentru mulți alți artiști, UNTOLD este cel mai tare și cel mai bun festival din lume ” a spus Steve Aoki.

Artistul a postat și un mesaj pe Instagram pentru fanii români.

About paginadelifestyle

Check Also

Vedetele industriei muzicale din România susțin recitaluri la Festivalul Cerbul de Aur

A XVIII-a ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur aduce, în Brașov, numele mari ale ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.