VIDEO: Delia, superbă în noul ei clip! Vezi cine s-a ocupat de look-ul vedetei!

0
foto:infomusic.ro

Delia a lansat videoclipul melodiei “Ce are ea”. Clipul conţine exclusiv imagini de la super-concertul Deliria, mai exact de la cel mai spectaculos moment din cadrul evenimentului. Melodia a cucerit deja o ţară întreagă, înainte ca videoclipul să fie lansat.

Una dintre cele mai iubite artiste din România, Delia şi-a surprins fanii cu un nou videoclip. Imaginile pentru piesa “Ce are ea” au fost filmate în cadrul concertului susţinut de artistă la Sala Palatului.

Momentul piesei a fost un spectacol total la show-ul DELIRIA de la Sala Palatului. Artista a purtat o ţinută excepţională pe care, cu ajutorul tehnologiei moderne,  au fost proiectate diverse motive florale şi nu numai.

De look-ul Deliei s-a ocupat o armată de stilişti. Echipa condusă de Cătălin Enache, sau Cătălin de la Berlin:Raluca Popa, Diana Flore şi Iulia Sasu au avut grijă ca artista să arate impecabil la concertele de la Sala Palatului.

Rochia albă, lungă pe care a purtat-o Delia la   momentul CE ARE EA  este creată de un designer clujean. Iulia Sasu a folosit 40 de metri de material pentru rochia spectaculoasă a cântăreţei.

În timpul concertelor, Delia a purtat mai multe ţinute extravagante, sexy şi feminine în acelaşi timp.

Delia-Sala-Palatului-Bucuresti-2-aprilie-2016-21

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.