Home / Beauty / VIDEO: Cum deosebești rujurile originale de cele contrafăcute. Vezi ce a descoperit un beauty blogger!

VIDEO: Cum deosebești rujurile originale de cele contrafăcute. Vezi ce a descoperit un beauty blogger!

Nu este o noutate faptul ca marile branduri care produc produse cosmetice ajung sa fie copiate, iar marfa lor se vinde pe piata beauty cu un pret mult sub cel original. Evident, nici calitatea nu este aceeasi. Un beauty blogger ne invata cum sa deosebim celebrele rujuri originale de cele contrafacute.

Internetul este plin cu site-uri si pagini de Instagram si Facebook care comercializeaza produse cosmetice de firma. In realitate insa acestea sunt doar niste copii extrem de reusite ale unor produse lansate de cele mai cunoscute branduri din lume. Fenomenul este des intalnit in domeniul cosmeticelor, in special in cazul produselor de make up.

Celebrele rujuri lansate de MAC, Kat Von D sau Kylie Cosmetics sunt copiate perfect in ceea ce priveste ambalajul insa produsul din interior nu este acelasi. Diferenta intre aceste produse contrafacute si cele originale este extrem de mare, dar este foarte greu sa ne dam seama inainte de a le cumpara. Cum putem verifica daca un produs este cel pe care il vedem in reclame si daca este intr-adevar de calitate, ne explica Ioana, un cunoscut beauty blogger.

Tanara a testat cateva rujuri si a facut un video in care demonstreaza ca rujurile originale nici nu pot fi comparate fake-urile. Asadar, cumparati totul de pe site-urile oficiale ale firmelor sau direct din magazine. Iata ce a mai descoperit Ioana!

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

dm aniversează 10 ani cu reduceri la cumpărături și concursuri cu premii săptămânale

Magazinele dm drogerie markt sărbătoresc 10 ani cu oferte, reduceri de până la 15% la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.