VIDEO: Cea mai frumoasă grădină zoologică din Europa, la doi pași de granița cu România! Românii iau cu asalt destinația turistică din Ungaria

0

Cea mai frumoasă grădină zoolică din Europa se află la doar două ore distanță de granița cu România. La Nyiregyhaza în Ungaria turiștii români se pot aventura într-un parc imens care găzduiește sute de specii de animale. Destinația turistică a devenit preferata românilor.

Gradina Zoologica din Nyiregyhaza se află la aproximativ două ore distanță de orașele Satu Mare și Oradea. Parcul se intinde pe o suprafata de 30 de hectare intr-o padure de stejari. Feriti de razele puternice ale soarelor, aici traiesc peste 5000 de animale din mai mult de 500 de specii.

Zona este impartita pe continente asa ca turistilor le este mai usor sa gaseasca animalele pe care doresc sa le descopere. Chiar si asa pentru vizita intregului parc este nevoie de o intreaga.

“Aventura de aici ne poartă pașii printr-un ţinut sălbatic. Pot fi vizitate animalele rare precum tigrul din Sumatra, varanul din Comodo sau rinocerul indian, animalele având habitate răspândite pe diferite continente, realizându-se astfel o adevărată plimbare în jurul Pământului.

Merită să vizitați anual Parcul Zoo deoarece, datorită investiţiilor pe care le facem în mod frecvent, veți descoperi noi și noi atracții.” spun reprezentanții grădinii Zoologice.

Principalele atracții ale grădinii zoologice:

  • Ocenariul
  • Tunelul din sticlă cu o capacitate de 500.000 litri al acvariului cu rechini
  • Jungla asiatică cu o cascadă uriaşă
  • Fauna Americii de Sud cu potecă de aventuri cu pod suspendat
  • Pod suspendat de bambus situat la 3 m înălţime cu multe ocolişuri
  • Spectacolul cu foci
  • Spectacolul cu papagali
  • Pădurea maki

Mai mult, aici turistii se pot caza in hotelurile tematice care au intrare directa spre parcul cu animale. Nici nu este de mirare ca locatia a devenit destinatia preferata a copiilor.

SostoZOO- Nyiregyhaza

SostoZOO- Nyiregyhaza

Publicată de Pagina de Lifestyle pe Luni, 19 august 2019

Anul trecut Sosto Zoo a primit distinctia de cea mai buna gradina Zoologica din Europa iar in 2017 a fost declarata atractia turistica a anului.

Tot atunci clădirea „Piramida Verde şi Ocenariul” au câştigat premiul special în cadrul concursului privind desemnarea celei mai importante investiții imobiliare din lume.

Biletul de intrare pentru adulti costa 3700 de forinti, adica 55 de lei, iar pentru copii este la jumatate de pret. Familiile cu copii si grupurile beneficiaza de oferte avantajoase.

Mai multe informații despre grădina zoologică din Nyiregyhaza puteți afla pe site-ul www.sostozoo.hu