VIDEO: Armin van Buuren, declarații emoționante la UNTOLD! Ce a spus DJ-ul înainte de a urca pe scenă

0

Armin van Buuren a demonstrat încă odată că este EROUL UNTOLD. Aflat pentru a treia oară la acest festival, dj-ul olandez și-a depășit toate recordurile. A mixat de la ora 03.00 până la 08.30 în fața unui stadion arhiplin. Înainte de a urca pe scenă, artistul a vorbit despre legătura sa cu fanii din România. 

Cea de-a treia zi a festivalului Untold a fost despre Armin van Buuren. Peste 100.000 de oameni au intrat în festival, majoritatea dorind să îl vadă pe scenă pe Armin. Înainte de începerea show-ului porțile de acces în stadion au fost blocate pentru că s-a ajuns la capacitatea maximă. Decizia organizatorilor a fost luată pentru siguranța festivalierilor, așa că mii de oameni l-au ascultat pe Armin de pe treptele stadionului.

Artistul a urcat pe scenă la ora 03.00 creând o adevărată nebunie în rândul spectatorilor. Cluj Arena a vibrat pe muzica lui Armin, iar imaginile transmise de DJ pe rețelele de socializare au fost cu adevărat epice.

Armin van Buuren – Live from Untold 2017!

Live from Untold 2017!

Publicată de Armin van Buuren pe Sâmbătă, 5 august 2017

Dacă anul trecut Armin a mixat cu cu două ore mai mult decât era prevăzut în contract, de data aceasta el nu s-a mai oprit până după ora 08.30, adică aproape triplu decât trebuia. Publicul a rămas alături de el până la răsărit și petrecerea ar fi putut continua până la infinit. Armin nu a plecat fără să se fotografieze cu fanii și le-a mulțumit în repetate rânduri pentru că iubesc muzica lui.

Înainte de a urca pe scenă Armin van Buuren a susținut și o scurtă conferință de presă. El a vorbit despre legătura strânsă care s-a format între el și fanii săi din România, despre faptul că țara noastră este una dintre cele mai puternice puncte în care muzica trance are succes dar și despre căldura cu care este primit aici, de fiecare dată.

Armin a mărturisit că nu s-a simțit atât de iubit în nicio țară, de aceea faptul că stă atât de mult pe scena Untold vine de la sine și îi face mare plăcere. Celebrul dj olandez spune că festivalul Untold este din ce în ce mai puternic și ar putea detrona orice alt eveniment de acest gen din Europa.

Iată declarațiile artistului înainte de show-ul spectaculos de la Untold 2017:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.