VIDEO: Antalya, destinația preferată a turiștilor români și în 2017! Vezi ce oferte de vacanță sunt pregătite pentru noul sezon!

0

Atunci când vine vorba de vacanțe, românii aleg Antalya! În 2017, turiștii sunt așteptați în minunata zonă turistică cu multe noutăți. S-au deschis noi resorturi, iar stațiunea este în plină dezvoltare. Noul sezon vine și cu prețuri excelente în ceea ce privește pachetele turistice achiziționate din agențiile de turism din România. 

Dacă nu v-ați ales încă vacanța pentru vara aceasta, trebuie să vedeți imaginile de mai jos și vă veți convinge că Antalya este alegerea perfectă! Turcia este cunoscută pentru ospitalitatea cu care își întâmpină musafirii. Astfel, începând de la cazarea într-un resort și până la plecarea spre aeroport vă veți simți regește! În plus, în zona Antalya se află cele mai frumoase peisaje de mare-munte.

Antalya este destinația preferată de români de câțiva ani încoace. Zona este în plină dezvoltare, drept dovadă sezonul din 2017  îi așteaptă pe turiști cu noi hoteluri, resorturi spectaculoase, servicii de înaltă calitate, modalități de relaxare și distracție în același timp!

Din luna iunie românii pot zbura spre Antalya. În plus, cei care aleg să cumpere pachete turistice garantate de Prestige Tours pot participa la o tombolă în urma căreia se poate câștiga o mașină. Despre toate noutățile din această zonă turistică, prețuri și oferte, ne-a vorbit Elena Anghel, managing director Prestige Tours.

Antalya este destinaţia aflată în topul preferinţelor famiilor cu copiii, deoarece hotelurile din staţiune pun la dispoziţia turiştilor posibilităţi variate de distracţie şi relaxare. Românii care călătoresc în Turcia apreciază calitatea serviciilor, costurile echitabile şi oferta turistică variată.

Oricare ar fi motivația oaspeților, circuite sau evenimente culturale, sejururi de relaxare, de tratament, luna de miere, călătorii de afaceri sau shopping, infrastructura locală este capabilă să satisfacă nevoile celor mai exigenţi turişti. În 2017 resorturile vin cu multe noutăți pentru turiștii care aleg să le treacă pragul.

Această zonă a Turciei este foarte sigură! Dacă încă mai aveți îndoieli în privința vacanței în Antalya, aflați că această regiune este una dintre cele mai bine păzite, datorită numărului mare de turiști care ajung în stațiune. În plus, hotelierii au grija ca pe toată durata sejurului să aveți parte de liniște, relaxare și confort.

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când vă rezervați vacanța în Turcia, ne spune Aytaç Acıkgoz, director marketing and business development Calypso Tours

Așadar, Antalya este destinația perfectă pentru vacanța de vară! Căutați agențiile partenere Prestige Tours și cereți o oferă personalizată pentru minunata rivieră turcească! Sigur vă veți întoarce cu cele mai frumoase amintiri!

Pentru mai multe detalii accesați: www.prestige.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.