VIDEO: 4 look-uri de Revelion pentru fetele cu păr scurt. Vezi propunerile Adelinei Pestrițu!

0
275

Toată lumea își dorește multă strălucire pentru noaptea de Revelion, iar un look perfect este completat doar de coafura și machiajul realizat de profesioniști. Pentru tinerele cu părul scurt este o provocare, asta pentru că nu orice ținută se potrivește unui astfel de hairstyle. Cum să îți aranjezi părul și cum să te îmbraci în ultima seară din an, îți spune Adelina Pestrițu!

Adelina Pestrițu și-a uimit fanii atunci când a ales să renunțe la părul lung și a apărut cu o tunsoare nouă! Acum este un adevărat model pentru sutele de tinere care își doresc o tunsoare asemănătoare.

Părul scurt este util și ușor de coafat, însă atunci când vine vorba de evenimente elegante nu sunt prea multe variante. Adelina Pestrițu a găsit însă câteva trucuri. Împreună cu hair stylistul Adrian Perjovski au realizat patru look-uri perfecte pentru noaptea de Revelion și ce a ieșit este absolut spectaculos!

Vedeta propune multă strălucire și culoare pentru noaptea dintre ani. Alege să încerci și tu ceva nou și sigur vei ieși în evidență!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here