Victoria’s Secret deschide primul magazin din România!

0
358
Foto: forbes.ro

Celebrul retailer american care poartă numele Victoria’s Secret anunță deschiderea primului magazin din România! Pasionatele acestor produse vor putea face cumpărături din punctul de lucru dintr-un mall din București!

Deschiderea noul magazin este programată spre sfârșitul acestui an și reprezintă o premieră pentru piața românească. În magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City București va fi comercializată întreaga gamă de produse a brandului. Retailer-ului american i s-a dedicat un spațiu de peste 500 mp, situat la parterul mall-ului.

„Băneasa Shopping City și-a obișnuit clienții cu o experiență unică de shopping, găzduind cu precădere branduri internaționale de renume.

Deschiderea magazinului Victoria’s Secret  este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creșterea numărului brandurilor premium și exclusive din Băneasa Shopping City. Bineînțeles, până la finalul anului 2019, ni se vor alătura și alte branduri internaționale în premieră în România”, a declarat pentru forbes.ro Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shopping City.

În ultima jumătate de an, 12 branduri locale și internaționale s-au alăturat centrului comercial Băneasa Shopping City, potrivit forbes.ro. Maison Christian Dior – singurul boutique din România, conceptul de lux Davidoff of Geneve, Nespresso, Tumi – unul dintre cei mai mari retaileri de accesorii de călătorie din lume, O51 – brandul premium Optiblu, Bigstep, sunt doar o parte dintre noii chiriași ai centrului comercial.