Victor Slav şi-a schimbat meseria! A intrat în politică!

  0
  19

  Victor Slav surprinde din nou! Fostul prezentator de la meteo a ales să îşi schimbe meseria şi a intrat în politică. Iubitul Biancăi Drăguşanu a bătut palma cu Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită.

  Vestea că Victor Slav a intrat în lumea politicii a venit printr-un comunicat de presă. Fiind totul oficial, Victor se declară extrem de mulţumit de alegera făcută.

  “Am decis sa ma alatur Partidului Romania Unita pentru ca si eu sunt unul dintre romanii care cred ca trebuie sa avem grija de tara noastra, de cetatenii sai si de resursele naturale atat de pretioase. Sunt un om tanar, am 36 de ani, de curand am devenit tata si consider ca a venit randul generatiei noastre sa se implice. Nu mai acceptam sa ni se spuna ca Romania are o generatie pierduta, nu mai acceptam sa ni se spuna din afara tarii cum ar trebui noi sa ne traim viata la noi acasa!

  Ma voi lupta pentru ca in Romania sa fie interzise defrisarea padurilor si exportul de lemn neprelucrat si pentru a se spune stop vanzarii pamantului catre straini. Sunt decis sa pun si eu umarul la efortul de a construi o tara sigura si prospera pentru copiii nostri.” spune Victor Slav.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here