ViataBio, viata-bio.ro, este un furnizor de top pe nișa detergenților bio

0

Pentru o viață mai bună, ferită de toate probleme din exterior, schimbarea ar trebui să înceapă din noi. Consumul de alimente nesănătoase dăunează mai mult decât putem crede, la fel și consumul redus de apă, de asemenea și produsele  chimice folosite în mod frecvent, indiferent de tipul lor, au o contribuție însemnată la pilonul viață – așa NU.

Una dintre schimbările pe care toată lumea ar trebui să o facă se referă la detergenții utilizați. Vorbim aici atât de cei de rufe, cât și de cei de vase și nu în ultimul rând de cei folosiți la curățat suprafețele cu care intrăm continuu în contact. Alternativa bio este o recomandare în acest sens și vine cu un pachet complex de beneficii și avantaje de pe urma utilizării lor.

Detergenții bio – portalul sigur spre o viață mai sănătoasă!

După cum am enunțat și anterior, schimbarea ar trebui să înceapă din noi. Dorința de a duce o viață mai sănătoasă este suficientă pentru a putea începe să facem achiziții mai atente, mai sigure. Putem începe de la înlocuirea detergenților chimici cu cei bio.

Viata-bio.ro este un magazin online preocupat în mare parte doar de furnizarea detergenților bio. Nu vorbim doar de câteva tipuri de detergenți bio, ci de categorii extinse: detergenți bio pentru vase, detergenți de rufe, soluții de curățat suprafețele din bucătărie, dar și detergenți universali bio.

Acest brand autohton, sub deviza Mallul Sănătății Tale, furnizează doar produse bio de la brand-uri celebre pe această piață de profil. Vorbim de nume mari ale acestei industrii precum Argiletz Laboratoire, Bielenda, Corpore Sano, DrJuice, Earth Friendly Baby, Ecozone, Gamarde, Herban Cowboy, Manicos, Naturallum, Organyc, Simoun, Sonett, Waft, Wooden Spoon, Tiama și mulți alții. Lista completă a brand-urilor furnizoare de produse este disponibilă online în cadrul magazinului oficial, viata-bio.ro.

O gama selectă de detergenți bio de rufe disponibilă pe viata-bio.ro

Bio, cel puțin la capitolul detergenți, înseamnă protecție absolută. Pielea sensibilă se va simți pe deplin protejată atunci când va intra în contact doar cu haine spălate cu detergenți bio. De asemenea, de sensibilitate vorbim și atunci când vine vorba de pielea bebelușilor.

De aceea, în cadrul magazinului online viata-bio.ro, regăsim o gamă extinsă de detergenți bio pentru rufe. În funcție de utilizare, putem alege între detergenții pentru rufe normale sau cele ale copiilor. Toți detergenții  pentru rufele copiilor sunt hipoalergenici, deci de o mare utilitate pentru părinți.

Din nou, diversitate există și la capitolul miros aferent produselor. Pentru cei ce nu suportă mirosurile puternice imprimate pe haine, există pe viata-bio.ro o mulțime de detergenți bio fără miros.

În funcție de brand-ul producător, majoritatea detergenților sunt certificați de nume grele ale acestei industrii precum Austria Bio Garanție. Bineînțeles și ambalajele sunt biodegradabile, contribuind astfel la reducerea poluării mediului înconjurător.

ViataBio, Mallul Sănătății Tale, ne mai suprinde și cu o gamă extinsă de cosmetice bio, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Vorbim din nou de produse atent testate înainte.

Pentru mai multe detalii, cei interesați sunt invitați să acceseze viata-bio.ro.