Viata post pandemie – intretinerea auto si achizitia de piese si accesorii

0

Viata reincepe usor usor sa intre pe un fagas normal. Pare ca 15 mai devine una din cele mai asteptate zile. Totusi, teama de coronavirus si existenta acestuia ne confirma ca problema este inca nerezolvata. Virusul nu pare sa aiba un deadline pentru a se risipi. Asadar, continaum cu restrictii ce raman sa spunem in plan propriu, tinand cont de distantare sociala si alte masuri necesare pentru a preveni contactarea si raspandirea virusului.

Se pare ca un alt criteriu de acum inainte in randul prestatorilor de servicii si a retailerilor va fi despre departajarea cererilor in functie de termenii de colaborare. Sunt acum si de acum inainte mai apreciate ca oricand magazinele ce ofera varianta online de achizitie si transport cat mai rapid.

Intretinere auto – piese si accesorii cumparate mai usor, din online

Cand vine vorba de inceputurile centrelor de dezmembrari, ne amintim de un parc imens parc imens, de cele mai multe ori in aer liber, unde tronau tot felul de parti, componente, accesorii si piese auto. Era o adevarata provocare sa gasesti ceva anume, mai ales tinand cont de un anume model, marca de masina. Lucrurile au evoluat, dar aceasta nisa de activitate continua sa fie o alternativa eficienta si economica pentru doritorii de piese auto si accesorii.

Ce trebuie sa stim:

  • Nu orice centru de dezmembrari dispune de servicii de calitate. Dupa o atenta selectie, este de preferat sa fie inclusa si optiunea online-ului in criteriile de departajare.
  • Avantajele online-ului sunt cu mult mai multe decat mentinerea distantarii sociale. Practic nu va conta locatia fizica a comerciantului, iar doritorii se pot bucura de preturi mai mici pentru piese originale, desi nu sunt noi.
  • Pentru a fi siguri ca ceea ce vand este realmente de calitate centre de dezmembrari precum Wolcar verifica pe bancul de lucru orice piesa comandata. Este oferita o garantie de 3 luni pentru orice achizitie. Cu locatie fizica in Craiova, Wolcar livreaza oriunde in tara sau pregateste comenzile doritorilor pentru a fi ridicate de la sediul lor. Tot aici este si un service, serviciile cumulate fiind pentru orice proprietar auto la indemana.

Piese originale, second hand

Exista o continua dezbatere despre avantajele pieselor auto aftermarket si cele originale, dar de mana a doua. Cert este ca vorbim uneori de alternative, de avantajul financiar si de posibilitatea de a inlocui piesele sau accesoriile auto cu altele de la aceeasi marca. In oferta de la Wolcar, spre exemplu, regasim elemente de transmisie, de interior sau pentru motoare, electrice, climatizare sau caroserie pentru masini diverse – Audi, Ford, Seat, Skoda, Porche etc.

Unele elemente, parte din autovehicul, sunt cu rol estetic mai intai de toate si orice mic defect este prima data observat. O capota, o bara frontala sunt cateva exemple de piese ce sunt mai adesea cautate in centrele de dezmembrari. Au si avantajul de a putea fi gasite in functie de modelul masinii si de o culoare specifica. Oferta completa o regasim in cadrul paginii oficiale, vw-dezmembrari.ro.

Wolcar propune varianta de achizitie online a pieselor dorite. Pentru consiliere contacteaza un agent sau acceseaza pagina online.