Vedete la Miss Transilvania 2016!

0

Cătălina Burlo Events în colaborare cu MissTv România, vă invită la cel mai important concurs anual de frumusețe din Transilvania. Miss Transilvania 2016, ii va avea ca și prezentatori pe Adelina Pestrițu si Victor Slav, dar si invitați speciali precum Bogdan Vlădau si Vica Blochina.

Evenimentul de tip concurs, va avea loc vineri, 1 iulie, de la orele 19:30 in cadrul sălii de evenimente Pandora Palace, din Oradea.
Miss Transilvania 2016, aduce pe podium cele mai frumoase 20 de fete din Ardeal, care vor trece prin 4 probe, atent jurizate de către un juriu competent, pentru a câștiga marele titlu Miss Transilvania 2016 dar și alte titluri surpriză si premii in valoare totală de peste 5000 Eur, puse la dispoziție de către sponsori.

Organizatorii ne promit un show presărat cu multe surprize.
Astfel, cei prezenți vor viziona o prezentare de moda masculină semnată  Giuliano Sabău Shoes si Damao Cibran, prezentare de modă feminină, semnată de către designerul oficial al evenimentului, Alina Sabau.
De asemenea, programul conține momente muzicale susținute de Bogdan Vlădău și de artiști invitați din Italia, Tiziana Sinagra și Thomas Grazioso.

IMG_4862

Accesul la eveniment se face pe baza de invitație, care poate fi achiziționată de la Nr.tel: 0771 31 44 11 -Cătălina Burlo-organizator.
Locurile sunt limitate.

Miss Transilvania este o adevărată rampă de lansare pentru domnișoarele care își doresc o carieră in domeniul modei.
Înscrierile la casting se desfășoară online, pana la data de 10 iunie.

Doritoarele trebuie sa întrunească următoarele condiții: vârsta cuprinsă între 16-25 ani, înălțime minima 1,70 m, domiciliu in Regiunea Transilvania si sa aibe aspect fizic plăcut.

Daca te regăsești in aceste condiții, înscrie-te acum pe Facebook MissTv sau pe e-mail misstv2000@gmail.com, trimițându-ne următoarele informații: nume, prenume, vârsta, oraș, nr.tel, înălțime, greutate, dimensiuni si minim 3 poze reprezentative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here