Home / Beauty / Vara aceasta se poartă culorile amazoniene pe unghii! Vezi care sunt nuanțele-vedetă!

Vara aceasta se poartă culorile amazoniene pe unghii! Vezi care sunt nuanțele-vedetă!

Culori puternice, vibrante și pline de personalitate! Toate acestea se poartă în sezonul de vară pe unghii! Specialiștii de la Nail Art Professionals îți recomandă să îndrăznești mai mult în acest sezon!

Vara este plină de culoare! La fel ca și în cazul hainelor, specialiștii ne îndeamnă să purtăm culori atât în ceea ce privește machiajul, cât și manichiura. Pentru că un look este complet doar cu o manichiură bine îngrijită și aranjată, îți arătăm care sunt trendurile acestei veri!

Simplu și elegant! Pe asta poți miza vara aceasta, atunci când vine vorba de manichiura ta. Pentru a ieși în evidență nu ai nevoie de prea multe accesorii pe unghii, ci de o culoare potrivită. Sezonul cald ne permite să ne jucăm cu nuanțele vibrante și puternice, iar culorile amazoniene propuse de Nail Art Professionals sunt perfecte pentru o vară excelentă!

Inspirată din atmosfera vibrantă a Braziliei, noua colecție marca NAP vine în întâmpinarea fashionistelor care vor o manichiură în tendințe. Colecția “Copacabana” cuprinde nuanțe de verde, roșu și galben, numai bune pentru lunile fierbinți!

Vezi întreaga colecție aici:www.nailartprofessionals.ro/categorie-produs/colectii-noi/copacabana/

Dacă ai nevoie de inspirație pentru manichiura ta de vară, avem câteva fotografii pentru tine de la salonul Nail Art Exclusive Studio din Cluj Napoca.

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Trei mii de spectatori au sfidat capriciile vremii la Gala de deschidere TIFF 2018

Cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania a început, vineri seara, cu ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.