Vans a lansat o colecție inspirată din operele celebrului pictor, Vincent van Gogh

0
270
Foto: moresneakers.com

Celebrul brand de pantofi de skateboarding Vans a lansat o colecție inspirată din operele celebrului pictor, Vincent van Gogh. Artistul olandez a creat peste 2000 de picturi: de la portrete la peisaje, operele artistului sunt îndrăgite în toată lumea, iar Vans a decis să colaboreze cu Muzeul Van Gogh din Amsterdam pentru a crea o colecție limitată de ‘artă purtabilă’, în memoria artistului.

Colecția în ediție limitată “Vans x Van Gogh Museum” include pantofi, tricouri, jachete, rucsacuri, dar și șepci, toate ilustrând picturile celebrului artist. Hanoracul din colecție ilustrează cea mai cunoscută pictură a lui van Gogh:’Floarea-soarelui’, care a fost creată în anii 1880, iar pantofii ilustrează pictura numită ‘Craniul lui Van Gogh’ din 1887.

Designerii Vans au mers atât de departe, încât au inclus detalii subtile pe pantofi și tricouri care imită scrisuri de mână ale artistului. Fiecare articol vine, de asemenea, cu etichete
care detaliază faptele istorice despre opera de arta menționată.

Produsele din colecție se pot achiziționa de pe site-ul oficial Vans, iar încasările din vânzări vor fi donate Museului Van Gogh din Amsterdam.