Valeria Lungu, una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut pe TikTok devine ambasador AVON

0

AVON anunță, în premieră, colaborarea cu Valeria Lungu, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România.Cu o comunitate de peste 1.4 milioane de fani pe TikTok și aproape 350 de mii de fani pe Instagram, Valeria devine pentru prima dată ambasadorul unui brand de beauty, promovând cele mai noi produse și trenduri de make-up alături de Avon.

Carismatică și autentică, Valeria Lungu este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din țară, remarcându-se prin creativitate și non-conformism. Postările, video-urile și reel-urile create de ea devin rapid virale în rândul a sute de mii de urmăritori din România, dar și din afară.

Alături de AVON, Valeria va inspira femeile să își exprime creativitatea prin machiajul pe care îl poartă în fiecare zi și să fie la curent cu ultimele trenduri în make-up. De la farduri în nuanțe pigmentate, eyelinere grafice, rujuri mate, satinate sau glossy și până la blush-uri, Valeria va oferi idei, sfaturi și tutoriale pentru cele mai cool look-uri, create cu ajutorul produselor AVON.

„Sunt foarte mândră că oficial voi face parte din familia AVON, fiind unul dintre brandurile cu care am crescut și a căror calitate nu m-a dezamăgit niciodată. Ador viteza cu care AVON lansează noi produse și faptul că ține mereu pasul cu trendurile de make-up. Să reprezint brandul în calitate de Ambasador Digital în acest an reprezintă un proiect special pentru mine. Abia aștept să vedeți ce lucruri frumoase voi pregăti pentru voi!”, a declarat Valeria.

Colaborarea Valeriei cu AVON în calitate de Ambasador debutează odată cu lansarea noii mascara Legendary Lengths, care alungește genele cu până la 50% și le triplează volumul, pentru a-ți oferi look-ul pe care ți l-ai dorit mereu și volumul pe care îl iubești.  

 Noua formulă specială oferă mai multă alungire decât orice altă mascara AVON, în timp ce periuța fermă din silicon ajută la aplicarea cu ușurință a produsului, reușind să separe și să definească chiar și acele gene greu de atins. În plus, formula își face efectul pe durata întregii zile, fără a păta pielea sau a încărca genele.

Despre AVON

AVON este prezent de peste 24 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.